Gott nytt år bloggen

Det var nästan en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Och jag ska berätta varför. Först så vill jag spendera så mycket tid som möjligt med min mamma & syster nu när de är här. Och för det andra så har inte internet fungerat hemma hos oss.

Idag är det nyår och det ska bli hur fantastiskt som helst. Jag bara känner det på mig.
Och imorgon så ska jag uppdatera er med massor med bilder som ni har missat. Sedan så ska jag försöka återgå till normal uppdatering. Dock åker jag bort imorgon också. Men mer om det senare. Gott nytt år alla!

Buenos Aires!!

Buenos Aires here we come! Åker om någon timme eller så och stannar några dagar. Inte säkert hur länge och inte säkert hur mycket jag kan uppdatera. Men hör av mig när det går . Wiie! Puss!

Julafton

Julafton idag då. Eftersom jag är lite efter i tiden här så är klockan bara 1 och inte 5. Så jag har inte sovit bort hela dagen i alla fall. Men Julafton här är också väldigt annorlunda än i Sverige. Nu till exempel så är Miriam och Ricardo på jobbet och jobbar. De jobbar dock bara halva dagen. Men ändå. Sedan så öppnar man paket , äter middag osv och klockan 12 (midnatt) så går alla ut till vattnet och tittar på fireworks.. Lite som nyår i Sverige tror jag. För efter det så går alla ut med sina vänner och dansar hela nattn ända tills det blir morgon. Så nu innan jag börjar fira julen så ska jag åka till en bar/cafe för att köpa en biljett till ikväll. Och om affärerna är öppna så ska jag köpa en klänning att ha på mig också. Men innan det Frukost. Berättar mer imorgon om hur julafton var här i Argentina!

Bild på mig förra nyår.. :)

Hoppas ni har en UNDERBAR julafton hemma i Sverige!

tisdag kväll






You wouldn't download a car..

Idag är jag uppe tidigt! Vaknade redan klockan 8 på morgonen. Så nu sitter jag ute i trädgården och ska strax göra lite kaffe. Idag har jag bara 2 saker att göra. 1. Sola. 2. Köpa en julklapp till min syster. Åh det ska bli så roligt för imorgon är det julafton. Sedan är det bara 2 dagar tills jag får träffa min mamma och syster igen.


Ska strax visa er bilder från i förrgår också. Dock får ni nog vänta lite med att se filmerna eftersom jag inte lärt mig hur man redigerar den på bästa sätt. Det var väldigt roligt att titta egenom dem men det är nog inte riktigt blogg material tyvärr. haha.

I love to travel!





Idag har jag bara tagit det lugnt. Känns helt fel att det är julafton om 2 dagar när det är så varmt ute. Har bara ett par julklappar kvar att fixa imorgon så allting är lugnt. Sedan blir det en månad av resande. Buenos Aires. Sedan Kataratas (världens största vattenfall ligger där) . Buenos Aires , igen och till sist Brasilien !

yesterday is gone



Igårkväll var jag och mina flickor på stranden. Vi hade med oss filtar, is och så vidare. Väldigt mysigt faktiskt. Det blev långa fina samtal med Sofi om livet och världen. Väldigt härlig kväll, och det gjorde att jag inte kom hem förns vid 5-tiden imorse. Så jag har en ursäkt varför jag inte vaknade förns vid halv 4 idag. Haha. Nu sitter jag och tittar på Top model och ska kolla igenom bilderna och filmerna från igår. De kommer upp här på bloggen senare. Missa inte det! ;)

5000 bitar

Gud vad jag är seg på att blogga. Men eftersom jag har sommarlov så händer det inte så jätte mycket på dagarna. Mest poolen, solning, vänner, osv. Har i alla fall varit uppe ett tag nu och laggt pussel. Lovar att ni får bild på det när det är klart. Vilket kommer ta ett tag. Det är typ bara jag som byggar på det och Stefano ibland. :). 5000 bitar! Nej nu ska jag fortsätta. Puss!



Eclipse



It's going to be eclipse here tonight. And I'm going to look up to the sky and think about you.


ny dag. bra dag.

Är nu uppe. Pigg och Glad. Har precis duschat också så känner mig som en ny människa typ. Ska äta lite lunch nu och senare tror jag att jag ska handla julklappar tillsammans med Silvia. Vi får se. Puss!



Ps. Farmor:
Fick ditt brev idag. Blev jätte glad! Ska svara på det efter lunch.

Regnig dag.

Kom precis hem efter att ha varit ute och ätit lunch. Vi åt på en restaurang nere vid vattnet som bara serverar fisk. Det var inte så gott där så efter vi ätit bestämde vi oss för att gå och fika på ett annat ställe. Här regnar det som bara den idag. Och har gjort det ända sen igår mer eller mindre. Så idag blir det att stanna inne. Ska baka pepparkakor och lägga pussel tror jag. Mysigt i alla fall.



Om ett tag får ni några bilder från gårdagen. Jag och några av tjejerna begav oss till Ciudad de Dios. Dock var det inte bästa eftersom de flesta stannade hemma pga vädret. Men roligt hade vi ändå. Men mer om det snart.

fredags bio

Precis varit på bio tillsammans med Stefano. Han fick mig att se filmen The collector. Den var galet läskig och äcklig. Inte den film jag brukar se. Och speciellt inte på bio eftersom jag verkligen blir as rädd när jag ser filmer som denna. Men jag överlevde. Och filmen var inte jätte dålig. Nu ska jag sova. 





Camboriu








3 bilder och en till film från gårdagen.

Trött och sliten, eller?



Eftersom min vän Linn ville ha en film från en utekväll så får ni denna. Väldigt mörk och inte så bra. Men varsågod. Nu ska jag titta igenom resten av bilderna och sedan får ni se dem också. Puss!



utgång på g

Nu sitter jag och väntar på att Sofi ska hämta upp mig i taxin. Har inte hunnit blogga idag heller. Har faktiskt bara tagit det lugnt. Pratat med mamma & pappa på facebook och så. Men ikväll så ska vi först hem till Cami för att fixa oss och senare till en nattklubb nere vid stranden. Det kommer bli hur mysigt som helst tror jag. Lovar er bilder imorgon.


bild från salta, augusti/september 2010

Igår kväll så träffade jag några av flickorna för att gå ner till stranden. Det var lite roligt eftersom det alltid är helt fullt med folk och eftersom vi kom så tidigt igår (vid typ 12 tiden) så var det nästan helt tomt. Men det var trevligt. Träffade på Silvia och hennes vänner. Satt och pratade om skillnaderna mellan Amerikansk och Engelsk engelska och varför man pratade antingen eller. haha. Väldigt intressant. Kom väl hem vid 4 tiden på morgonen och somnade skönt i min stora säng.

gårdagen bland annat

Tog lite ledigt från bloggen igår. Ganska skönt faktiskt. Först så låg jag ute vid poolen på morgonen. Det är verkligen hur varmt som helst här nu. Efter det så hjälpte jag och Stefano till med Miriams tavlor. Hon ska ha en konst utställning idag ute i ett hus på landet och vi hjälpte till med att få tavlorna dit. Väldigt snällt av oss tycker jag.

Åh Måste bara säga det att det var så otroligt vackra hus där. Och det var precis i typ "The Oc" att man måste åka egenom en grind/vakt för att få komma in i samhället. Och husen var så otroligt vackra. Haha, typ dröm för mig som vill bli arkitekt. Jag och stefano skojade om att Lucas kunde bygga ett hus åt oss där eftersom han har kommit lite längre i sin utbildning än mig. haha. 


Skulle gärna berätta vad jag gjorde under kvällen också men nu har Lucas precis gjort lunch så jag få göra det senare. Puss så länge!

Svar på kommentar.



Jag måste bara säga att man blir väldigt glad av kommentarer som den ovan. Även fast jag inte tycker att min blogg är den bästa precis. Skriver mest det som faller mig in och inte speciellt strukturerat eller någonting. Men man blir glad ändå. Tack.

Tisdag idag?


Foto: weheartit

Shit. Vaknade för precis en kvart sedan. Vid halv 3 alltså. Nu har jag egentligen väldigt bråttom eftersom jag ska träffa flickorna hemma hos Silvia om en kvart. Men i Argentina gör det inte så mycket om man kommer lite sent. Så jag hinner dricka upp mitt kaffe och byta om. Sedan måste jag lista ut hur man ringer en taxi. Kan inte göra det själv ännu. haha. puss!

random



Jag och Stefano ska försöka oss på att baka pepparkakshus imorgon. Tror det blir något enklare än det ovan. Men det hade ju varit snyggt om vi lyckats göra globen. Thihi (
ni får se bilder när vårat är klart) nu ska jag dricka coca cola och titta på top model. puss!

Point with the girls



Gammal bild och har inte så mycket bättre för mig just nu. Sitter och funderar på årets nyårslöften. Dom kommer bli bästa. 2011 kommer bli bästa. Om 20 minuter ska jag träffa flickorna på point för att fika och så. Hörs när jag kommer hem. puss!

Film från "julfesten"



Eftersom det inte gick att ladda upp filmen på videofy så laddade jag upp den på youtube istället. haha

Bio snacks


I Argentina kan man äta kakor och dricka mate i biosalongen. Inte riktigt min stil men för de som gillar det så är det ju bra. En annan sak de har här i Argentina är söta popcorn. Alltså popcorn som istället är saltade är sötade. Har inte smakat det själv ännu men det känns som att det inte skulle vara så gott. Men vad vet jag?

Julgranen



Detta är min julgran här i Argentina. Förutom den så har vi lite söta tomtar på dörrarna och lite gran ris och rött band i trappan. Väldigt fint. Förutom det så hittade jag precis 2 nya solstolar bredvid poolen. Men innan jag inviger dem så ska jag dricka lite kaffe. Puss!

helt meningslös dag.


foto: weheartit

Sitter här i köket och väntar på middag nu. Idag har jag gjort absolut ingenting. Sovit, tittat på en film, läst lite random bloggar. Ja det var väl det. Jag vet att jag lovade er en film också. Och jag försökte ladda upp den på videofy men det fungerade faktiskt inte. Efter 4:e försöket gav jag upp. Så imorgon lovar jag er en film, och bilder på våran julgran . (ganska tråkigt egentligen eftersom den ser ut som en vanlig gran. men ändå). Det stod också om "terror dåden" i stockholm i tidningen idag. Alltså den argentinska tidningen. Ganska coolt. Och ganska hemskt.

I dream about Italy 2011



Jag har fått ett erbjudande från min skola att åka till Italien under 2011. Eftersom min skola är italiensk så får en klass varje år åka till Italien i ca 1 månad. Det skulle vara hur roligt som helst att få åka dit. Resa runt lite och lära sig italienska. (kan lite Italienska nu, men inte alls mycket). Dock kostar det lite för mycket och det känns lite onödigt att ta en månad av mitt år i Argentina för att åka till Italien. Men förhoppningsvis så kommer jag iväg senare. Måste ju hälsa på min vän Silvia och så. Vill absolut lära mig Italienska också.

julfest i argentina


foto: weheartit

Ledsen för att jag inte bloggade mer igår. Var på Trevisan Hermanos julfest typ. Det var trevligt med god mat och trevligt folk. Jag skulle egentligen mött upp flickorna vid 12 tiden men eftersom det började ösregna så hade inte nattklubben vi skulle till öppet. (eftersom den ligger på stranden utan tak) . Så jag stannade på julfesten tillsammans med Stefano. I slutet blev det dock lite långtråkigt och jag fick ont i huvudet. Men vid 4 tiden på natten så fick vi ta med oss tårtorna som blev över och åka hem. Härligt. Har också en film från igår som jag ska försöka lägga upp här. Men först: Frukost.

Fredagsmys



Igår kväll blev det hemmakväll. Med ostbollar och oreos låg jag i sängen och tittade på Gossipgirl. Inte helt fel. Ikväll ska jag träffa flickorna. Men innan det ska jag ta en promenad längs vattnet och sedan visa er det jag köpte igår. Bland annat armband och halsband. Nej nu ska jag ut och gå. puss!

dream big dreams


sitter och pratar med min mamma & min underbara vän Linn på facebook nu. Har varit i centrum och handlat lite julklappar idag också. ikväll blir det troligtvis utgång. puss!

Gossipgirl - behind the scenes



sitter nu och äter frukost. har inga planer idag förutom att åka in och köpa lite julklappar och sedan gå ut och springa en runda. Kanske blir utgång ikväll , vi får se. ♥

1 bild. 4 redigeringar.









Vilken gillar ni bäst?
Bilden är från när jag var i Salta i slutet av augusti.

den 9 december 2010


en till bild från igår.

Sitter nu och äter frukost. Inte så mycket sol idag. Senare ska jag ta mig in till stan för att köpa julklappar och senare blir det middag med vänner någonstans. Härligt. Ni får veta mer om gårdagens bio lite senare. Vi såg Skyline..

8/12-2010



Haft en härlig dag. Ni får fler bilder senare för att nu ska jag äta middag och senare blir det bli tillsammans med Stefano & Silvia. ♥

jul utan snö & julgröt?

Just nu ligger jag ute i solen och steker. Och jag kan knappt förstå att det är december. Det känns helt fel att planera julklappar och klä julgranen (vi ska göra det senare idag) när det är 30 grader varmt och jag har sommarlov. Men jag antar att det är bättre än ni har det i Sverige nu. Jag älskar att det är så varmt och att ligga vid poolen varje dag. Dock kommer jag sakna snön på julafton. Jag menar vad är en julafton utan snö? Att ligga vid poolen i bikini innan man äter julmat och öppnar julklappar känns ganska konstigt. Det är en annan sak jag kommer sakna på julafton också. Julmaten. Här äter man inte direkt julgröt eller sill. Utan Asado, vilket är grillat kött. Men det är ju gott så det blir säkert bra ändå. Gud jag kan inte fatta att jag varit här i snart 4 månader. (19 december) . Nej nu ska jag äta lunch och sedan blir det lite mer solning. Vill bli riktigt brun!

love is all you need


Foto: weheartit

Har vaknat precis och sitter och dricker kaffe nu. Snart ska jag gå iväg till mataffären för att köpa lunch och coca cola innan flickorna kommer hit vid 2-3 tiden. Härligt. Uppdaterar er senare. ♥
(måste verkligen ta tag i bloggen snart. känner att det går lite utför nu)



sol & bad med underbara vänner







Härlig dag hemma hos Coti . Eller egentligen var det cotis farmors hus. Men ändå. Åt lunch, badade, solade, drack mate, pratade och fotade. Var dock lite mulet ett tag och började regna men eftersom det är så varmt ändå så gjorde det inte så mycket. Imorgon kör vi favorit i repris fast hemma hos mig. Förhoppningsvis så kan fler av flickorna komma också. puss!

the beach

3 av mina fina flickor

Första dagen på sommarlovet och jag har precis ätit frukost. Nu ska jag byta om till bikini och shorts och sedan promenera ner till stranden. Där ska jag möta de andra flickorna för sol&bad och antagligen massor med skratt. Det brukar bli så när jag är med dem. Uppdaterar när jag kommer hem.

I'm off to bed.

foto: weheartit

äntligen. haha.


Har legat vid poolen exakt hela dagen idag. härligt värre. dock blev jag lite röd men det gör inte så mycket. Gick förbi affären och köpte aftersun gel så det löser sig. Nu ska jag njuta av mitt sommarlov så jag uppdaterar senare.

och så var det måndag igen






Ett par bilder från helgen. Ledsen för dålig uppdatering men det bli bättre. Jag lovar. Nu ska jag till skolan. Vi har inga lektioner idag utan istället ska vi till en club/park för att sola, bada och spela tennis. Mysigt. Hörs när jag kommer hem.

lördagar = bästa







Har en söt kusin på besök idag. Det betyder lek i poolen och mycket skratt. Har varit en härligt dag än så länge. Och nu är det tid att hoppa in i duschen och sedan göra sig i ordning för kvällen. Och jag vill bara säga att jag gillar kommentarer så kommentera mera. snälla? ;) ♥

pizza & fernett

I går kväll så mötte jag upp Silvia vid 9-tiden för att gå hem till en vän som bor nära mig. Där mötte vi upp hans vänner för att äta middag. Vi lagade pizza och satt och pratade. Väldigt trevligt även fast jag inte kände så många sedan tidigare.

Saker som hann hända under kvällen:

1. En kille badade med kläderna på. Inklusive mobil och plånbok. Smidigt. 
2. Lärde mig spela ett kortspel man spelar här. Trugo eller liknande.
3. Vann i det nya kortspelet. Ha! :) 
4. Pratade svensk fotboll med en vän.
Han visste mer om Svensk fotboll än vad jag gjorde. Lite skumt faktiskt. Men roligt. Bra att han var hammarbyare också! :) 
5. Hittade Svenska rekord i Guinnes Rekord bok. (stavning?)
6. Diskuterade fula ord på olika språk. (Svenska, Spanska, Italienska och portugisiska)

Det var hur som helst en väldigt lyckad kväll och jag ser fram emot att träffa dessa människor ikväll med. Men mer om det senare. Nu väntar poolen på mig. Puss!

I cant take this anymore



Ledsen för att jag inte har hunnit blogga så mycket. Men idag har jag bara tagit det lugnt. La mig i sängen och tittade på en film. Mysigt värre. Ikväll ska jag hem till en vän då jag och mina vänner ska laga hamburgare. Ska bli trevligt, dock så känner jag inte dessa människor så bra. Men det ska bli roligt ändå. Uppdaterar er senare. Nu ska jag fixa designen på min systers blogg. puss!

Everybody is looking.







Blev inte så bra bilder igår. Men bättre än inget antar jag. Kan bara säga att jag har världens bästa vänner här. Har alltid så otroligt roligt när jag är med dem. ♥

I need you



vaknade precis. för typ 10 minuter sedan kanske. haha. var ute igår på ett nytt ställe. jätte snyggt faktiskt. Ska kolla igenom bilderna nu och dricka lite kaffe. Och sedan blir det nog poolen. haha. puss!

Gossip girl



Medans jag väntar på nya avsnitt av gossip girl så tittade jag runt lite på youtube. Intervjuer och så vidare. Ganska roligt att titta på faktiskt. Älskar serien. Hur kan man göra annat ?

Let me go.



Den andra december 2010 idag. Torsdag. Är galet trött idag men jag är i alla fall uppe i tid. Klockan är bara strax efter 7 på morgonen och jag börjar inte förns vid 9 så det är ju skönt. Ingen stress. Ska nu göra iordning lite frukost och sätta på lite bra musik. Puss!

Snyggare tjej får man leta länge efter


åh jag dog när jag såg denna outfit. Mamma. jag önskar mig denna i julklapp. (klänning + poncho?) just so you know ^^

Nu gå jag och lägger mig och tittar på Gossip Girl. You know you love me , xoxo

I spend my times, thinking about you.



Idag har jag delat ut informations blad och kondomer inne i centrum. För att visa att jag (vi) är delaktiga och vill hjälpa andra att skydda sig mot sjukdomen Aids och HIV. typ. Fick ha en jätte snygg tröja på mig som såg ut som en sådan de har på sjukhus typ. Det var väldigt roligt. Dock gick det lite överstyr när T började dela ut kondomer till par för att sedan skrika "good luck" efter dem. haha. nu: kaffe + plugg

Idag är det december!





2 bilder till från igår. Idag ska jag möta upp några från AFS inne i centrum för att dela ut lappar. Tror att det handlar om familjer till de 2 nya studenterna som kommer hit i Februari. Det blir nog trevligt i alla fall :) . Puss!