snart är 2009 slut



sitter uppe, har åkt runt lite i stan och på söder idag. trevligt var det iallafall. har inte så mycket att göra nu, längtar tills min älskling kommer hem så det inte är så ensamt att gå och lägga sig ^^ . Som tur är kommer han hem imorgon ju. bloggen suger nu, tack jag vet. men jag orkar inte bry mig. snart 2010. längtar som fan.


filmkväll ikväll

eftersom det blev ganska sent igår (kom hem vid 6 imorse) så tar jag och Linnea det lugnt idag. Vi har 2 filmer, pepsi, godis och chips. mysigt eller vad? :) Ska bara hämta min dator hos pappan min först. sen är det filmkväll! ;)


Varit inne i stan


Fan vad det var kallt ute, var inne i stan. åt på donken och köpte ingenting. haha.
Nu väntar jag på Linnea och eftersom jag inte har någonting vettigt att göra så kan jag lika gärna skriva i bloggen. visst? Vad som händer ikväll vet jag inte heller. någonting , hoppas jag iallafall. Livet är för kort för att man ska slösa bort det, eller vad är det man säger? ska hämta mer julmust nu, och en mandarin kanske. Det är ju ändå jul fortfarande, känns det som för mig iallafall :) puss på er.


snart nyår,

sitter hemma nu, sov hos älsklingen idag, fast vi fick ju gå upp tidigt för nu har han åkt iväg och ska åka sidor i 3-4 dagar. så jag har städat mitt rum och lite sånt. ska in till stan om en stund och möta en kompis :)
hörs senare.


människor är falska.

det var ett tag sen, jag vet. Har haft annat för mig. viktigare saker. familj, vänner, pojken och annat.
sitter nu och fyller i massa papper som ska skickas in för att min argentina resa ska lyckas.
läste en kompis blogg nyss, och kom på att människor är så jävla falska...
ville bara säga det. puss på er.


funderingar


prov och redovisning imorgon

ska försöka plugga lite nu, har varit hos älskling en stund. kom hem och åt middag. och eftersom jag har 2 prov och en redovisning imorgon så ska jag försöka plugga lite. ellre titta på film ;) puss på er. <3


8 dagar kvar till julafton

sitter hemma nu, har precis ätit lunch: plättar med glass och sylt. hehe, nyttig eller vad? ;)
hade bara 2 lektioner idag, på ena hade vi prov och jag tror att det gick hyffsat bra iallafall. nu får vi bara hoppas på ett mvg i slutbetyg i datorkunskapen ;) ska iallafall åka och möta upp min älskling strax, så ska vi hem till honom en stund. Han slutar om en timme så jag åker väl om en halvtimme eller något.

åh vad jag längar till julafton nu, det närmar sig ju. och jag pratade med min farmor igår och jag ska dit på kvällen ser det ut som nu. Ska vara med mamma innan och sen åka dit. Det är alltid så mysigt hos farmor på jul, med hela släkten och så. thihi. det är 8 dagar kvar ? ^^


paow

var tvungen att skriva något om den här bilden när jag såg den. satt och läste igenom paow's gamla inlägg, den här bilden har hon lagt upp i januari. för ett år sen ungefär. 1, hennes hår är orange. 2, det är inte hennes löshår. 3, hon har satt upp hennes löshår väldigt fint tycker jag. tycker inte ni ? ;)

jag skulle inte lägga upp en bild på mig själv om håret såg ut sådär, det måste väl funnits bättre bilder , eller?


new moon


Filmtips nummer 5 (tror att det är 5 nu ? )
New moon. såg ju den i helgen, och jag älskar verkligen twilight filmerna, båda 2 :) dock så är böckerna bättre och man får mer förklaringar där så jag tror att jag som läst boken fattade filmen bättre än dom som inte läst. men det är bara min åsikt ;) riktigt bra film iallafall.


bakdag

sitter hemma nu och tittar på barnkanalen typ ;) eller liv tittar på det och jag sitter i vardagsrummet. Har hunnit baka både nougat och mint godis också . Så det är bra , har fått lite goda nyheter idag , men jag tar det efter helgen när jag är mer säker. puss på er . <3


snö snö snö

måste bara säga, jäklar vad det snöar ute! :) det bara fortsätter och fortsätter.. haha . det kommer aldrig att sluta! och det är bra. för jag som igår var rädd för att det skulle bli slask direkt. men det är fortfarande snö. hur mysigt som helst! stefano, utbytesstudenten ni vet (?) han var glad igår också.
jag smsade honom när jag var i skolan :

Jag - "Stefano, det är snö ute! vad tycker du om det? haha "
han svarade - "Jag älskar snö! haha tack"

lite roligt, :) + att han svarade på svenska också, precis sådär . :)
snart ska jag ge mig ut i snön :)


14 december


Skola

plugga till prov

baka ! :)


haha, rolig dag jag har va? inte direkt.. men när den här veckan är över så är det lov!! längtar som jag vet inte vad. gör inte ni ? ska bli hur skönt som helst, verkligen. puss på er ;) <3


inlägg nummer 200

tänkte bara att ni ville veta , att detta inlägg är det..

haha, puss på er :) <3


fel film, haha

haha, kom på att jag skulle tipsa om en annan film! det var alltså inte die welle jag såg på bio i helgen, utan en annan film. men jag tipsar om den imorgon istället :)


måndagskväll

jag är hemma och är hur trött som helst! ska gå och lägga mig aldeles strax. först ska jag bara städa upp lite i mitt rum, för det är stökigt, (som vanligt) men skriver mer imorgon. pusspå er ;) <3


Die welle



Filmtips nummer 4: Die welle, (vågen)
En film som jag först såg i grundskolan, och nu ser vi den i skolan jag går i nu också. Så jag tänkte tipsa om den. Jag tyckte att det var en bra film, för att man förstår att saker som hände för länge sen faktiskt kan upprepa sig. Även fast man helt säkert tror att det inte kan det. En bra film,  tycker jag iallafall.
någon som sett den? :)

  


nu: middag hos pappa

hejhej, :) nu är jag hemma efter att jag varit i skolan. haha. har ätit lite och sitter och tittar på projekt runway nu. gillar ni det pogrammet? jag tycker faktiskt att det är lite roligt att se. :) Ska snart åka till min pappa och äta middag och så där. lite mysigt. :) blir ett filmtips när jag kommer hem. var ju på bio i helgen ;)


filmtips nr 3



filmtips nummer 3: One last thing
Handlar om en kille som har canser, och därför får en önskning uppfylld av någon organisation, hans önskan blir då att spendera helgen med en modell, nikki någonting.. (kommer inte ihåg vad hon heter) . Resten får ni se själva :)




söndag, lucia

jag vet att jag uppdaterar dåligt på helgerna. men det får vara så.. lucia idag iallafall :) och imorgon börjar sista veckan innan lovet. skönt! men mycket att göra .. nu ska jag fixa lite hemma innan jag går och lägger mig. vill vara utvilad tills imorgon . har väl typ 2 prov varje dag nästa vecka eller något. haha . puss på er <3


mandariner är gott

sitter hemma och äter mandariner . Väntar på att mamma ska komma hem och laga middag :)
efter det ska jag förbi linnea en stund och sen fortsätta fixa med julklappar och lite så ;)


julklappar och polkagrisar

sitter hemma nu, gick bra med polkagris-försäljningen idag. har bara 4 kvar, eller lite fler. haha.
sitter och håller på med en julklapp nu också. till vå utbytesstudent Stefano. :) Tyckte det var svårt vad jag skulle ge till honom först men jag hoppas han blir glad för det här iallafall. Jag säger inte vad det är än , ifall han läser (?) haha, men någon som kan gissa då ? ;)
later, <3


Filmtips nr 2


film tips nummer 2: get rich or die trying
En film som handlar om en pojke (50 cent) som växer upp i gettot, lite mer, men jag vet inte. ;) helt okej film faktiskt. inte riktigt min stil dock. thaha.
se den :)



latte, latte, latte

är hemma nu, efter en runda på stan och lite mys hos pojkvännen så är jag hemma och sitter och tittar på tv med en latte och en macka. mysigt :) Ska möta upp linnea om en timme eller 2 och vi får väl se var vi hittar på :)
skriver mer senare, pusssssssss <3. (haha, ja, uttråkad)


9 december


Skola

till stan med Karen , köpa julklappar (?)

fixa lite hemma, städa, fylla i lite papper osv


Filmtips nr 1


film tips nummer 1. Save the last dance.
Såg den häromdagen, har sett den förut och den är fortfarande lika bra. älskar storyn och allt. Det ända är att jag inte gillar Julia stiles, hon är inte min favorit direkt. men det är det ända. Filmen handlar då om en tjej som flyttar till sin pappa då hennes mamma dör. Hon träffar nya vänner osv.. resten får ni se själva. :)


filmkväll varje kväll ?

nu går jag och lägger mig, ska ju till skolan imorgon. kom på en sak, jag tittar på film nästan varje kväll. har hur många filmer som helst hemma. kanske ska börja med lite tips eller så , vad tycker ni ?
ikväll ska jag nog se Lolita, en gammal film som jag tycker är väldigt bra .:)
godnatt


pasta och köttfärssås.

dax för middag, ska försöka få i mig lite mat iallafall :)
en annan sak också, jag vet att det är dåligt med bilder i bloggen, och att det är roligare att läsa när det finns lite bilder och så. men min kamera är trasig, :( tänkte bara påminna er om det. ska köpa ny efter julen hoppas jag . thihi. 
 


Tisdag

nu har jag varit med min älskling en stund, ät lite mat och tittade på en film. Mysigt mysigt :) Just nu sitter jag i soffan och tittar på vänner och läser lite bloggar. Ingen som har kommit hem ännu, tror att dom kommer hem sent idag. Så jag får väl klara mig själv ;)
nu ska jag göra en kopp te och sätta på en ny film tror jag. :)


8 december

nu drar jag iväg till skolan en snabbis och lämnar polkagrisar till 2 i klassen. sen ska jag direkt hem igen. Vill inte bli mer sjuk än jag redan är ju. hörs när jag kommer hem. <3


thihi


Jag har en katt som heter Ofelia

Jag hade MVG i syslöjd när jag gick ut grundskolan

Jag älskar TV serier, mina favoriter är OTH och The OC

Jag bor inte hos min pappa, och träffar honom inte så ofta

 Jag har inget helsyskon, men flera halvsyskon

Jag älskar twilight böckerna

Min älsklingsfärg är rosa

Jag dricker te, varje kväll.

Jag är simhoppstränare varje lördagmorgon


ny design, igen ;)

så, nu tycker iallafall jag att designen är bättre , men vad tycker ni  ? :)


ny design, igen ;)

så, nu tycker iallafall jag att designen är bättre , men vad tycker ni  ? :)


sjuk :(

jag vet att jag inte bloggat på hela helgen. Och det är för att jag varit hos min pojkvän hela helgen. :)
+ att jag har varit sjuk. Eller jag är väl fortfarande sjuk..

Kom hem igår runt 1 på dagen och la mig för att vila lite eftersom jag inte mådde så bra. Senare upptäckte jag att jag hade 40 graders feber och att jag har hur ont i hlsen som helst. Så idag vaknade jag vid klockan 12 och har legat i soffan hela dagen. Har verkligen ingen ork :(

tänkte bara upptadera er lite, puss
 


4 December



skola

Dela ut polkagrisar (:

Åka till vårdcentralen och kolla lite saker att jag är frisk och så :)

Möta älskling

FIRA , äta middag , mysa och sova hos älskling :)



Argentina

kanske ska berätta det för dom som inte vet  bloggen. Planen är att jag ska åka till argentina.
hur länge då tänker ni då, 1 vecka eller? haha, nej inte riktigt. i 1 år faktiskt. :)

Vi har ju en utbytesstudent hos oss från argentina just nu. Han ska bo i Sverige i ett år och gå svensk skola, för att lära sig svenska. Såklart ;) Och det är väl så det kommer bli för mig med.

Ja kommer att få bo hos en annan familj och gå i en argentinsk skola. Jag har skickat in första ansökningen redan och håller nu på med min andra. Så vi får se hur det går.

om allt går som det ska så åker jag bort augusti 2010 och kommer hem juni 2011 :)

så nu vet ni vad min nya kategori 'argentina' handlar om.
kommer väl skriva lite fakta om landet och så också.
puss på er. :) <3



scrapbooking

Nu tänkte jag slänga in ett tips här också.

Jag tycker nämligen själv att det är hur roligt att hålla på med detta. Scrapbooking heter det. Man gör som fotoalbum, fast lite roligare typ. Ni vet säkert vad det är. haha. Tycker iallafall att det är riktigt roligt. Både att hålla på och fixa med det, och sen att faktiskt ha fotona i ett album, och inte bara på datorn.
Vad tycker ni ? :)

såhär kan det se ut, ett exempel av 1 miljon typ


thihi

nu ska jag ut och dricka glögg med Afs. haha. Bloggen får se ut såhär tills jag kommer tillbaka. puss på er. <3

följ min blogg

Följ min blogg med bloglovin
Har tydligen varit med länge där. men visste inte om det förns nu :)
thihi. puss på er. <3


3 December



Skola

simning med skolan på Eriksdals

Dela ut polkagrisar till alla i klassen

Glöggträff med
AFS.


test


kvällsbloggning

Blev lite kvällsmys med linnea . Hon kom över runt 8-9 kanske? vi gjorde varsin latte och satt och tittade på Hannah Monthana med min syster. Haha! men det var lite roligt iallafall. Sen har jag suttit och pratat i telefon med min underbart söta pojkvän som fyller år på Fredag! :) Men nu blev klockan mycket , och jag måste verkligen gå och lägga mig.
+ ledsen för dåligt med bilder i bloggen, men min kamera gick ju sönder i helgen, och har inte köpt en ny :(
nu går jag och lägger mig. puss på er. :)


2 december

Nu är jag uppe och färdigfixad. Har precis ätit frukost, och dricker nu min kopp te (som alltid) .
Ska väl dra mig mot skolan om 20 minuter eller något sånt. vill ni veta vad jag fick idag i min kalender?
.2 värmeljus, fast som inte brinner utan går på batterier istället. Har ni sett sånna förut?
Har ju bara en lektion idag, skönt! :)
later :) <3


2 december



 skola

göra nytt pass

vara barnvakt

ta emot leverans med polkagrisar (ska sälja i klassen)

träffa älskling



pepparkakshus

Det blir inte så mycket inlägg i bloggen nu känner jag. inte så många roliga inlägg. men jag skyller på skolan. Det är mycket nu innan jul och jag har allt för mycket pågång nu känns det som.
var ju och köpte present till min älskling idag. hemligt än så länge vad han ska få ;)
har också byggt pepparkakshus (ni får bilder senare) och varit ute med några kompisar.


årets önskelista

detta önskar jag mig 2009:

plattång&locktång i ett

minidator

nagelförlängning

 


1 december



skola,

stan med mamma, köpa julklappar + fika

träffa Leo, älskling


1 december

tja :) haha. kunde inte logga in på bloggen igår kväll ? :S iallafall, första december idag :D jag har sovmorgon till klockan 11. så det var ju väldigt skönt. Fick öppna första paketet i min kalender idag också. vill ni veta vad det var? :)
en tofs med en blomma på. den har jag i håret idag :) jätte fin.
nu ska jag fixa mig lite. puss <33