the girl with no face



en bild jag ritat för någon vecka sen eller så. (bilden ser lite rolig ut eftersom jag tagit bilden med kamera) Har ritat några till som jag är mer nöjd med. Vill ni se dom? Vad tycker ni om denna? puss!

sabados at Alem.



Några bilder från gårdagen. Det var trevligt som alltid. haha. Halloween var det också så många gick runt med häxhattar mm. De hade också "dekorerat" själva klubben med halloween-pynt. Så det var lite roligt faktiskt. Dock så är vissa människor lite väl på om man säger så. Men men. Kan också säga att jag har väldans fina vänner här borta, vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna dem när jag åker hem.

30 oktober 2010

Har inte bloggat på 2 dagar och nu tycker jag att det är dax igen. Här är det lördag morgon /dag. (klockan är ju typ 2, haha). men jag har precis ätit lunch till frukost och solen skiner galet mycket. Ska gå ut och få lite färg nu. Har faktiskt blivit lite brun men jag vill bli super brun! :)

Hörde att ni fått höstlov i Sverige också. Här har jag inte lov än men i december får jag sommarlov i 2-3 månader. Så det gör inte så mycket! :) puss på er! 



folkräkning i Argentina

Godmorgon alla!
Just nu sitter jag och äter flingor & dricker kaffe. Precis som vanligt på morgonen då. Ska om en halvtimme bege mig till skolan. Hmm. Inget speciellt har väl hänt antar jag.

Förutom att det var folkräkning igår så vi var lediga från skolan. De räknar alla människor & annat i hela Argentina! De kollar också vad man jobbar med, hur många Tv apparater man har och så vidare. Dock så låg jag och sov när de kom men jag tror att de räknade med mig också ^^ . Jag och Stefano räknade ut att om man skulle räkna alla människor i Argentina helt själv så skulle det ta över 100 000 dagar. (kommer inte ihåg exakt men ungefär) galet mycket!




tid för mig själv

Ledsen över att jag inte bloggat så mycket. Och det kommer nog inte bli så mycket på ett tag heller. Jag måste fokusera på att leva mitt liv här borta istället för att hänga på facebook & bloggen hela dagarna. haha. Skriver väl något inlägg om dagen kanske. puss & kram. 



Måndag


Skolan idag var väl ungefär som vanligt. Måndagar är extra jobbiga eftersom vi går till halv 4 istället för halv 2. Det är iallafall jätte fint väder här i idag och just nu sitter jag och tittar på filmen Sidney White.

You'll be in my heart

Här sitter jag just nu och tar det lugnt. Har tyvärr inga bilder från gårdagen. Men vi var på Alem, som vanligt. Kanske kommer upp några bilder på facebook senare så jag kan lägga upp dom här. Men jag lovar inget. Idag ska jag göra absolut ingenting. Kanske fortsätta på min ofärdiga teckning. Vi får se.

pizza & sånt

Fredagskvällen fortsatte med pizza och skräckfilm. Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska ut och äta lunch. Vi äter nästan alltid lunch ute på Söndagar. Mysigt! :)

Ett foto säger mer är 1000 ord


såhär ser det ut vid mitt sängbord. fint?

22 oktober 2010

Fredagskvällen började med invigning av Trevisan Hermanos nya affär/fabrik. Det bjöds på musik, mingel, Tv-intervjuer, Smörgåsar & champagne. Mycket trevligt faktiskt. Även fast jag inte hade så mycket att göra där. Kände ju typ inga & jag kan ju knappt prata med någon. Haha.





Vad jag gjorde efter det får ni veta senare. Nu ska jag lägga mig ute i solen och rita lite. puss!


vackert väder

Har precis gjort en kopp kaffe och ska gå ut och sätta mig i solen en stund. Kan säga att när jag läser allas blogg inlägg och att det har snöat i Sverige i natt/dag så är jag riktigt glad över att vara här. Snö är fint visst, men jag hatar kylan! Så nu ska jag njuta av mitt väder här borta. puss!

en bild från Salta, som ligger i Norra Argentina

Asado till middag

Jag vet inte varför det inte går att kommentera inlägget under. men jag orkar inte ändra på det nu. haha. Sitter och försöker ordna upp mina kategorier lite smått. De är ju totalt kaos.
Har i alla fall varit ute och ätit asado idag. (vet inte hur det stavas riktigt). Det är det som Argentina är väldigt känt för iallafall. Alltså Grillat kött. Det var gott även fast jag inte åt allt. De äter nämligen allt på djuren här och jag äter faktiskt inte tarmar eller tunga osv. haha.
Ska gå och lägga mig strax så sov så gott alla. puss!

regnig dag idag.

Nu är jag hemma från skolan. Har mest suttit och ritat i skolan. Ska visa er resultatet senare. Nu: Lunch.
Tråkigt att det började regna här nu. Fast det är fortfarande varmt så det gör inte så mycket. Puss! 

haha, kommer ni ihåg denna regel? :)

ego-girl


haha, shit vad snygg man kan vara när man är sjuk & osminkad. Tycker ni inte? ^^ Bilder tagna i helgen tror jag.
nu åker jag till skolan igen. härligt. puss!

Min dag i argentina.

Känner att jag har blivit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna. Men det är så det blir när jag inte kan uppdatera från skolan. Eftersom jag oftast sover siesta när jag kommer hem från skolan och så vidare. Men jag försöker. Hoppas bara att internet börjar fungera i skolan snart igen. Vi får se.


Idag har jag i alla fall pratat med min kontakt person från AFS. Vi pratade lite spanska och hon frågade hur det går för mig i skolan, hemma osv. Det är skönt att ha någon att prata med som har pratat med andra om samma sak innan. Någon som vet hur jag borde känna osv i mitt nya liv här. Har föresten varit här i mer än 2 månader nu. Shit tiden går fort. (när man har roligt) Thihi. 

Nu ska jag plugga lite och sen ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas ni haft en härlig Onsdag och att det inte är för kallt i Sverige än. Puss!

Från Cajsa

cajsa:
är det många där borta i argentina som frågar var du är ifrån, och du berättar att du är från sverige.
brukar dom fråga om du kan säga nått på svenska till dom då? haha :D

Svar:

Alla här frågar vart jag kommer ifrån och blir sedan jätte entusiastiska när jag säger att jag kommer från Sverige. De flesta reagerar på att jag är så blond och frågar om alla är så blonda i Sverige. haha. De är flera som har frågat mig om jag kan prata på Svenska och bett mig säga någonting eller lära mig något. Dock tycker jag att det är jätte konstigt att prata Svenska med människor jag vet inte förstår mig. Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga när de frågar mig det. haha.

Fortfarande kallt, men bättre

Onsdag morgon. Här är klockan inte ens halv 7 på morgonen än. Och jag ska gå till skolan. Efter att ha ätit frukost och vaknat såklart. Jag är inte säker på att jag har Internet i skolan så vi får se när jag kan blogga igen. Förhoppningsvis i skolan annars efter, när jag kommit hem. Hoppas alla får en härlig dag. puss på er!


En dag i oktober

Jag är vaken! Har börjat få svårt att somna på kvällarna, vilket gör att jag inte kommer upp på morgonen istället. Vilket måste ändras på. I alla fall. Solen skiner och det är galet varmt ute. En dag för att sitta inne framför datorn? Nej. Så jag ska äta frukost och sen gå ut och sola lite. Förhoppningsvis få lite färg också. Så jag hör av mig senare. Sålänge..

vackert


Finns det 2 snyggare människor? Jag tror inte det.
Med det sagt så går jag och lägger mig. puss!

Lördagkväll @ Alem ,

Nu har jag ätit frukost och det är dax att gå ut och lägga sig i solen en stund. Hörs senare.

grattis alla mammor på morsdag

Det blev inget bloggande alls idag. Och jag ska berätta varför. Har mått dåligt hela dagen. Vid 12 så gick jag upp för att vi skulle äta lunch tillsammans med Stefanos farmor & farfar. Dock kunde jag inte äta någonting. Tog en tugga av min pasta och sen fick jag spendera lite tid på toaletten efter. Så det gick ju inte så bra. När vi kom hem så gick jag direkt och la mig och vilade. Dock tog det ett tag innan jag kunde somna för jag hade så j*vla on i magen. haha. Har i alla fall sovit hela dagen tills nu. Men nog om det.


Jag är lite ledsen över att jag inte hann Gratta min mamma hemma i Sverige. Hon ligger nog och sover nu så hon ser nog inte detta förns imorgon. Men GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA! ♥
Och detta fick Miriam av mig idag. (hon är ju som min mamma här)

det är en jätte fin sjal för er som inte ser det. haha

Sydamerika är en härlig världsdel

Nu är jag hemma från stan. Det var mysigt! Som en "mässa" med massor av hantverk från hela sydamerika. Det inhandlades en del. Men vad det var får ni tyvärr inte se eftersom jag antar att både min mamma & pappa läser detta. Thihi. Såhär ser paketen ut i alla fall.



Nu ska jag ta en dusch och ta det lugnt ett tag innan jag åker in och handlar biljetter till ikväll. Bloggar nog inte mer ikväll eftersom jag vet att alla antagligen är ute och festar galet, eller har mysig filmkväll .. Eller någonting annat. Bilder på kvällens outfit får ni senare. Om ni vill ? Alla som vill se bilder skriver JAA! (i kommentarfältet). haha. Puss!

Sabado

Godmorgon alla. Idag blir det tyvärr dålig uppdatering. Som alltid under helgerna. Idag ska jag hinna med 3 saker. Ska hem till Silvia om 1,5 timmar för att följa med henne på någonting. Vet inte vad det är än men kameran är med. Efter det måste jag köpa biljetter till ikväll. Det är dyrare att köpa biljett vid dörren därför så kan man förköpa biljetter inne i stan under eftermiddagen. Och sist men inte mint så ska vi fira Luchi som fyller år idag. Grattis till henne! Jag hör i alla fall av mig senare. Puss! 


ååh, jag dör lite inombords..

Biokväll. Har ni sett den?

Det blev biokväll. Tillsammans med Stefano och hans vän såg vi Resident Evil 4 - Afterlife. I 3D. Första filmen jag såg i 3D och det var riktigt bra faktiskt. Även fast jag inte gillar den typen av filmen så var den riktigt bra. Lite läskig, men bra. Har någon sett den? Vad tyckte ni i så fall? 



Nu blir det en lite lugnare film. Twilight. En kopp te, lite kakor och twilight. Mysigt värre. Det blev en bra Fredagskväll. Och imorgon ska vi fira Luchi som fyller år. Det kommer bli roligt. Men mer om det imorgon. Puss!

Friday night

Ska ta en dusch och göra min i ordning nu. Efter det hoppas jag att någon söt människa vill följa med mig in till centrum innan jag ska på min spanska lektion. Vad ska ni hitta på denna Fredagskväll? Vad ska jag göra denna Fredagskväll? Jag vet inte än. Men vad det än blir så är jag säker på att det blir toppen. Puss!

Niña Bonita

Jag har precis vaknat här. Ska göra lite lunch och sen plugga spanska. Just nu sitter jag och tittar på Top Model. Gamla avsnitt då. I alla fall, Fredag idag ju. Är vi taggade? Såklart vi är! haha

I heart we heart it




Hade ingen inspiration alls. Men som vanligt löste weheartit mina problem. Jag bara älskar den sidan. Alla vackra bilder fyllda med så många känslor. Jag älskar dom. Helt underbara! Detta får bli godnatt för ikväll. Men jag lovar er bättre uppdatering imorgon. Då är det ju Fredag och allt. Härligt!
Update: Har lyckats förstöra min meny helt nu. Någon söt som vill hjälpa mig fixa den? ♥



Dagen idag.

Nu är jag hemma. Min dator och skolans internet ville inte sammarbeta idag. Försökte få igång det hela dagen men det gick tydligen inte. Varför vet jag inte. Men i alla fall. Ska äta lunch och sånt nu som vanligt. Och svara på kommentarer, eftersom jag inte kunnat göra det tidigare idag.

Här får ni dagens goda gärningar:
1. Ritade en teckning till Nacho. David blev avundsjuk så jag får göra en till honom imorgon. haha.
2. Lånade ut min tändare till en tjej jag mötte på väg hem. Jag blev glad för jag förstod vad hon sa. haha .


Regn & dagens fråga

Här fortsätter det regna och regna... Sitter ensam i köket och ska nu göra en kopp te. Sen blir det att titta på andra avsnittet av Kenza & Tyra show. Har inte hunnit sett det än . Och bara för det, så kan jag ju ställa en fråga undertiden. Blir nog att ta det lugnt resten av kvällen. Plugg lite spanska och så vidare. Puss på er! 


Gratisbio is the best



En super bra sida där du kan samla poäng som du senare kan växla in till  biobiljetter & presentkort. Klicka på bilden för att komma till sidan där du kan registrera dig. Det är hur enkelt som helst att samla poäng och du får dessutom 1000 startpoäng. Det är hur bra som helst ju, börja redan nu!
Klicka HÄR

Spöregn och lunch

Jag är så ledsen över att jag inte bloggat idag. Hade inte med mig datorn till skolan. Men nu är jag hemma igen. Hann precis hem innan det började spöregna. Haha. Så nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer, äta lunch och sånt . Bloggar mer ikväll. Puss! 

Update: Åh jag har världens bästa gudfar. Titta vad jag precis fick på posten:

Besöksrekord idag

Japp. Tror faktiskt att jag aldrig haft så många besökare på bloggen förut. Kul! Hoppas ni stannar , och när ni ändå är här så kan jag göra en lista till er:

1. Följ gärna min blogg via blogglovin.
2. Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen/inläggen. Både possitivt & negativt.
3. Fråga gärna frågor. Svarar på allt om mitt liv här i Argentina. 

Sådär. Hoppas ni följer min vackra lista nu då. Själv sitter jag och pratar med lite vänner på facebook och äter en apelsin. Ska strax gå ut och köpa lite nödvändigheter i kiosken utanför och efter det middag. Eftersom de flesta borde gå och lägga sig i Sverige snart så säger jag godnatt för dagen. Puss! 


we♥it

som önskat:


Detta är "joggingbyxor" shorts och tjocktröja.

Jag i "joggingbyxorna" och tjocktröjan.

2 stycken vita tröjor. En piketröja och en tjocktröja. 

Jag får också ha jeans på mig om jag vill. (jag brukar använda mina jeans leggings) . Förutom dessa plagg måste man ha vita strumpor samt ett par speciella skor i Svart eller Brunt. (dessa behöver inte jag använda). I min skola får man använda smycken & nagellack, men det är väldigt vanligt att man inte får de i skolorna i Argentina. Jag tror inte heller att man får använda smink, men om man använder det diskret så är det ingenting de kan säga till om.

egentligen bor alla på andra sidan jorden, eller?

Har Italienska nu. Förstår inte så mycket men jag försöker. Att läraren lär ut Italienska på spanska försvårar dock saker. Att hon inte pratar engelska gör det ännu lite svårare. Men jag sitter här. Klipper ut lite fina bilder ur tidningar och försöker förstå lite i alla fall. Fick reda på att vi slutar tidigare idag. Ingen matte (wiie) så jag slutar skolan om en halvtimme (wiie)


Såg att Frida är på blogg.se's startsida idag. Kul! Hon är ju i Australien, och jag i Argentina. Hon heter Frida, jag heter Frida. Hon bloggar, jag bloggar. haha nej men kul ändå! 


12 oktober 2010

Godmorgon alla! Allt bra med er? Själv sitter jag i skolan och har psykologi just nu. Väldigt intressant. Denna dag är väl ungefär som alla andra. Skola till klockan 14. Sen hem, siestaspanska lektion. Hmm.. Ska se om jag hinner med lite solning mellan skolan och spanskan. I alla fall.. Nu måste jag lyssna på min kära psykologi lärare. 

Åhh, om jag inte var tvungen att ha skoluniform i skolan skulle jag vilja gå klädd såhär idag.
Hittat på lookbook. Ebba Från umeå, jag är avundsjuk på dig idag. haha

huvudvärk och sånt

Har haft sån otrolig huvudvärk den senaste timmen. Har bara legat i min säng och tittat på film/vilat. Jobbigt, tur att jag fortfarande har kvar mina älskade alvedon från Sverige. Haha. Vet inte vad huvudvärkstabletterna här heter. Måste fråga Stefano senare.. I alla fall. Här får ni en fin bild från weheartit. Så skriver jag mer imorgon. De flesta ligger väl ändå och sover i Sverige vid det här laget. thihi.




Ligger ute och solar. underbart!


Söndag kväll & måndag morgon

Gårdagen var trevlig. Det började med super god sushi och väldigt trevligt sällskap och fortsatte med öl & biljard på en typisk "bar" . Det är inte riktigt jag känner jag men det var trevligt. Vid 2 tiden gick jag hem på de tomma gatorna. Riktigt mysigt. 

Idag har jag inte hunnit göra någonting eftersom jag vaknade för 10 minuter sedan. Men det är i alla fall dax för lunch. Och efter det är det dax att få lite färg. Sola! 



sommarkänsla

Har värsta sommar känslan i mig, jag vet inte varför. Eftersom det är lika varmt och soligt som igår. Men nu börjar det kännas också. Har gått runt i shorts och linne hela dagen. Har legat ute i solen och känt hur det bränner på kroppen. Härligt som bara den. Dessutom är det inte ens sommar här än, utan fortfarande vår. Längtar till sommarlovet. Att ligga och sola vid poolen varje dag för att avsluta dagarna med poolpartyn och chill på stranden. Kan det bli bättre?


Ska iallafall möta 2 vänner vid 9 tiden för att äta japanskt inne i centrum. Ska bli riktigt mysigt. Efter det vet jag inte på vi orkar gå ut och dansa eller om vi ska hem och ha filmkväll eller liknande. Är ju ledig från skolan imorgon så någonting får man väl hitta på ändå. 

Vad har ni hittat på i helgen? 


we♥it

30 grader varmt i oktober

Min söndags morgon:
- vaknar, ligger kvar i sängen även fast klockan är över 2.
- går upp även fast jag inte vill. Öppnar balkong dörren och möts av strålande sol och klar blå himmel.
- ser att poolen är ren och ser Miriam & Ricardo ligga och sola i gräset.
Härligt som bara den, glömmer bort att det faktiskt är oktober när det är 30 grader utomhus. Haha. 



Lördagkväll, snygg eller?

Ledsen för att jag inte bloggat idag. Men det blir så på helgerna. I alla fall. Snart är det middags dax och efter det vet jag inte vad vi ska göra. Runt 11 - 12 tiden så blir det utgång. Alem, som vanligt. Ett av de bättre ställena. Haha. Har inte så mycket att skriva. Så här ser jag ut nu:


ska byta om senare .. föresten. Svarar på alla kommentarer imorgon. har inte tid nu.♥

Coco Chanel

Godmorgon alla. Ja, jag har precis vaknat. Idag har jag ingenting alls planerat innan klockan 9. Det är skönt. Efter klockan 9 kommer Silvia hit och äter middag. Italiensk pasta blir det då. Efter det går vi ut och dansar. Men mer om det senare. Nu ska jag titta klart på Coco avant chanel. Underbar film. rekommenderas! 



what would you do?

Jag är hemma efter en lång vandring på stan. Köpte ingenting dock. Men vi åt glass och pratade. Mysigt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra innan middagen men efter ska jag hem till Silvia. Vi ska hyra film och förhoppningsvis köpa hem chips&godis. En riktig filmkväll. (vi bestämde att det var bättre att gå ut imorgon istället) Vi har inte bestämt film än, men det får ni veta senare. Hoppas ni haft en trevlig kväll. Puss!



Fredag i Argentina

Frida här. Förvånade? haha. Jag har ätit lunch, tittat på film, somnat, och drömt en mardröm. Men nu är jag vaken och dricker coca cola (light). Ska möta Silvia inne i stan som jag sagt tidigare, men innan det måste jag byta om. Har fortfarande skoluniformen på mig ju. Skönt att solen fortfarande skiner. Vet inte om jag ska gå ut ikväll eller imorgon dock. Något att fundera över. Puss!


weheartit

härligt i solen



Här har ni 2 galet snygga bilder på mig. Tagna för ca 5 minuter sedan :) Det är härligt varmt ute i solen så där ska jag lägga mig och ta det lugnt en stund nu. Puss !

Fredag ,

Hejsan allihopa. Jag sitter i skolan, men inte länge till. Idag slutar vi tidigt eftersom det är föräldramöte från halv 11. Skönt! Då kan jag gå hem och vila, äta frukost och sånt som jag inte hann med när jag försov mig i morse. Det är ju Fredag idag också, vilket gör mig på extra bra humör! Som vanlig då, haha. Vet inte vad jag ska göra ikväll än, men jag ska i alla fall möta upp Silvia (en italiensk vän) för att plugga lite spanska senare. Tror det blir fika och sånt mysigt inne i stan efter. Mysigt värre. Så. Hoppas ni får en trevlig Fredag! Hör av mig senare..


simhopp

Här är 1 video som jag hittade när jag rensade bland de 1000 tals bilder jag har på min hårddisk. Visste ni att jag hållit på med simhopp en gång i tiden? Det slutade med att jag tröttnade samt inte hade tid så det slutade med att jag blev tränare istället. Det var riktigt roligt faktiskt. Dock på lördagsmornar vilket inte var super kul. Men jag tyckte ändå om det. I alla fall. Enjoy. 



första gången jag gjorde 1,5 volt bakåt från 3:an.. haha



önskelista

Har varit i stan en stund tillsammans med Stefano. Det inhandlades en Bodylotion. Vilket behövdes. Annars så gick vi mest runt, åt glass och så. Det var trevligt faktiskt. Jag gillar Santa Fe mer och mer för varje dag. I alla fall, Pia frågade mig idag vad jag önskade min i julklapp tillsammans med lite övriga frågor. Och jag vet att det är väldigt tidigt. Med bilden över säger jag vad jag önskar mig än så länge. Eller vad jag vill ha när jag kommer hem till Sverige igen. Jag behöver ju inte detta här, men jag skulle vilja ha det när jag kom hem. Vad önskar ni er? Eller har ni inte tänkt på det än?



Som alla andra

Hallå där. Som ni ser i inlägget under så fyller min blogg 1 år idag. Dock har jag bloggat mycket längre på ett visst antal bloggar. Men denna blogg är den jag fäst mig mest vid. Har skrivit 830 (831) inlägg i denna blogg just nu, och fler ska det bli. I alla fall, jag sitter hemma, har tittat på en film och rensat bilder. Roligt. Ska nog byta om och se om jag orkar ta mig in till centrum. Kanske. Har faktiskt ingen större lust att blogga just nu. Eller jag har inget vettigt att skriva . Så over & out. hör av mig senare istället. ♥


1 år sen det startade


7 oktober 2010

Godmorgon bloggen och mina kära läsare. Haha. Har precis ätit frukost. Yoghurt och flingor. Ingen annan är hemma eller vaken, lite konstigt faktiskt. Men i alla fall. Solen skiner och det blåser lite. Precis som igår, och igår slutade det med att det spö regnade. Lite roligt faktiskt. Nu ska jag vara lite nörd på facebook. Sen måste jag fortsätta att sortera mina bilder på datorn. Har sjukt många bilder som är helt osorterade. Så det tänkte jag fixa nu. puss!



Letters to Juliet

Har precis tittat på film. Letters to Juliet. Det var en vacker film. Jag gillar kärleks filmer, och att den utspelade sig i Italien hjälpte också. Dock tycker jag att vissa delar kunde gjorts bättre. Men den var ändå väldigt bra, och jag gillar filmer som slutar lyckligt. Har ni sett den? Vad tyckte ni ?


Bättre sent än aldrig?

Här är bilderna från igår. Det är inte jätte många, men vi ska dit igen någon helg. Under hela dagen. Ska bli så roligt. Staden heter i alla fall Rosario, (stavning?) och är större än Stockholm. Jag gillade verkligen den staden. Det kändes så mysigt att gå runt och titta i affärerna under kvällen utan att frysa över huvudtaget. Klicka på bilderna för att få dem större.

Dagens Fråga:


Farmor och farfar:
Vill bara säga att vi saknar dig älskade barnbarn,
läser din blogg varje gång vi är inne i datorn. Hur trivs du nu efter 1½ mån i nya landet?
Kramar från farmor och farfar


Svar: Jag trivs väldigt bra faktiskt. Bättre än jag trodde att jag skulle göra. Jag har träffat så mycket nytt trevligt folk och jag har kommit väldigt bra in i min nya familj. Dock så är det inte alltid lätt såklart. Jag saknar alla där hemma och tro det eller ej så saknar jag hösten. Fast bara lite grann. Men jag trivs väldigt bra här och jag tycker om Argentina väldigt mycket!

Today is a good day.

Hallå där. Nu har jag vaknat efter min lååånga sovmorgon. Kan säga att det var väldigt skönt att få sova hur länge man ville. Sen kom jag på att jag får göra det imorgon också. Eftersom vi är lediga då. Men men, sitter och dricker coca cola och ska hoppa in i duschen nu. Efter det kommer det ett videoinlägg. Och bilderna från igår. Orkar inte lägga upp dom nu. Lat, jag vet.
Iallafall, Bloggar efter duschen. Puss! 



Today I ♥ ...









Jag kom precis hem efter vår "utflykt" till en stad som ligger nära här. Men det berättar jag om imorgon. Nu ska jag nämligen dricka te och titta på The OC. Det blir nog en liten sov morgon imorgon också. Thihi. Sov gott!

tisdags eftermiddag.

Hej allihopa! Jag är hemma osv nu. Har legat och vilat lite. Jag är ju faktiskt i sydamerika och här har man siesta under dagarna. Skönt tycker jag. haha . Håller på att göra lite kaffe nu och ska svara på kommentarer och så. Kanske inte blir någon spanska lektion idag. Vi kanske ska åka på en utflykt istället. Mysigt. Puss på er ♥



Helt onödigt

Här har ni en lista på 5 saker att veta om mig:

Jag är 164 centimeter lång & har ingen aning om hur mycket jag väger.

Jag är blond & har blåa ögon.

Jag älskar Tv serier & filmer. 

Jag går i en spansk & Italiensk skola. 

Jag har 2 bröder & 4 systrar. (I 3 familjer)

Sitter i skolan på sista lektionen. Efter skolan ska jag hem, äta lunch, byta om, plugga och sen blir det spanska kurs. Men jag hör av mig när jag är hemma igen.
Tack alla som svarar på dagens fråga osv. Tycker det är jätte roligt!

jag kan inte välja, kan ni?

Jag är iallafall i skolan nu. Har historia. Super roligt. Försöker att ändra designen lite. Menyn behöver förbättras. Vad tycker ni? ♥

Bildbevis

Jag själv tycker att de skulle varit lite längre. Men det fixar jag när jag ska dit nästa gång. Bra att vänja sig vid lite kortare i början också. De blev iallafall jätte bra tycker jag. Vad tycker ni?

måste springa till skolan nu. hörs när jag är där!

Måndagskväll

Jag är hemma och med nyfixade naglar. Ni ska få se bild imorgon. Tänkte ta det lugnt ikväll och eftersom jag antar att de flesta av er hemma i Sverige ändå går och lägger er snart så blir detta sista inlägget för dagen. Bloggar som vanligt imorgon. Kanske lägger upp en videoblogg senare ikväll eller imorgon. Och då vill jag ha kommentarer ! Puss på er och hoppas ni haft en bra måndag. 


Gossip Girl är super bra. Nu ska jag svara på era kommentarer!

Gästbloggat.

Jag har nu gästbloggat hos min söta syster. Gå gärna in och skriv vad ni tycker, då blir hon jätte glad! HÄR är hennes blogg.
Jag är också med och tävlar om att vara dagens blogg HÄR.
Märks det att jag har tråkigt? Tänkte väl det. Så här får ni istället:

Dagens inspiration är lila, så vackert tycker ni inte?




www.weheartit.com
Och kom ihåg att kommentera inlägget under. Blir jätte glad för alla tips ni ger mig. Puss på er! ♥

Ge mig Tips


Nyttiga jag är här

Jag är vaken. Och i skolan faktiskt. Så inget frukost inlägg här inte. Haha. Drack kaffe till frukost idag. Och yoghurten var slut. Jobbig morgon. Nej jag skojade bara, det är helt lugnt. Tog med mig frukt till skolan idag. För vet ni vad? idag börjar det. Jag ska äta nyttigt. I alla fall tills i helgen. Då kanske jag får äta en alfajor. Om jag varit nyttig innan det vill säga. Vi får se hur det går. Nu ska jag lyssna på läraren. puss! 


Härlig bild. eller vad tycker ni ? We♥it. as always.

Godnatt eller Godmorgon?

Nu är jag hemma efter att ha varit ute och ätit middag. Jag vet att många av er där hemma i Sverige alldeles strax ska gå upp för att åka till jobb/skola. Men jag ska hoppa in i duschen, och sen lägga mig i sängen och titta på en film. Ska bli mysigt. Imorgon är det skola som vanligt till halv 4. Och efter det ska jag fixa mina naglar. Men jag bloggar från skolan imorgon bitti. Hoppas ni sov gott. Fortsätt med kommentarerna. Jag älskar det!



Lördagkväll @ Alem








Blev inte så mycket bilder igår, men några i alla fall. Det var en trevlig kväll,  ^^ Nu ska jag gå och köpa lite godis och njuta av min lediga dag. Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Och då blir uppdateringen bra igen också. Haha, på helgerna blir det ju att jag skriver så sent eftersom jag vaknar så sent. Men men. Vi hörs senare!

Godmorgon.

Hej där! Har precis vaknat och nu sitter jag och äter lunch. Ska börja svara på alla kommentarer nu också. haha. Hur hade ni det igår? Själv hade jag det bara bra. Det kommer bilder i nästa inlägg. Är för lat för att gå upp och hämta kamera sladden ^^ . Bilderna kommer strax! 



Dagens shopping.


Köpte en plånbok, en väska, schampo&balsam, kuvert 10 stycken, coca cola & Godis.Beställde också tid för mina naglar. Ska göra akryl naglar på måndag efter skolan .


Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen. Kommer bli toppen! Alem here we come ^^
Så jag bloggar mer imorgon. Hoppas ni får en toppen kväll. puss!

just because I want to.







Nu ska jag göra mig iording. Ska möta en vän om en stund. Bloggar senare ikväll..

today's


Vad tycker ni om "nörd" glasögonen ? Själv tycker jag att det är hur ballt som helst.

2 oktober 2010

Godmorgon allihopa! Nu är jag vaken och sitter och äter frukost. Yoghurt och flingor. Ska fixa iordning mig och sen tvinga Florencia att följa med mig in till stan. Sofi & Florencia (en annan) åkte till Italien i natt, de ska stanna en månad. Saknar dem redan! haha . I alla fall. Ska fortsätta äta min frukost.
Började titta på Oc igår igen. Har sett den minst 5 gånger men det är lika bra varje gång.
Underbar serie, jag bara älskar den. ♥

18:00 och jag är taggad

Klockan är nu 18:00 här borta i Argentina. Jag ska hoppa in i duschen och senare äta middag samt göra mig iordning inför kvällen. Vet inte vad som händer än men någonting får jag hitta på i alla fall. Blir nog ingen mer bloggning ikväll. Men fortsätt att kommentera så svarar jag på kommentarer/frågor imorgon. Ha en underbar Fredags kväll alla läsare. Puss! ♥


I love the pict. we ♥ it, as always.

Härliga Fredag

Har nu kommit hem, ätit lunch och börjat titta på en film. The proposal. Har någon sett den? I alla fall, ska nu hoppa in i duschen och sen in till stan. Härligt. Älskar era kommentarer föresten. Blir så glad! Kom ihåg att ni kan följa mig via bloglovin. Skriv en kommentar när ni lagt till mig så lägger jag till er. ♥




I skolan fortfarande

Har nu Engelska. Sista lektionen. Skönt! Efter det ska jag hem och äta lunch. Och efter det ska jag åka in till stan. Har spanat in en väska jag tror att jag ska köpa ^^ . Har också fått tips på ett bra ställe där jag kan fixa mina naglar. Så ska kolla där om det är bra och så. Iallafall. Kör på en dagens fråga bara för att: 


fortsättning

10 saker som finns i Argentina. Men som inte i Sverige:

1. Alfajores
Underbart godis/kakor. Finns typ 1000 olika sorter också.. 

2. Fernett & Gancia
Alkoholhaltig dryck som alla dricker här. Gillar det inte så mycket dock. Gancia smakar som vin ungefär.. 

3. Folk som åker häst istället för bil
De har dock förbjudit det nu, men folk gör det fortfarande. På vägarna tillsammans med bilarna.. skumt ^^

4. Dulche de leche
Kola liknande sak som Argentinare använder i allt. Ska skriva mer om det senare.. 

5. skoluniformer & skolbussar
Roligt faktiskt. Jag får dock inte åka skolbuss till skolan. Det är bara de små eleverna tror jag.. 

6. Alem, Ibiza osv.
Nattklubbarna här är galna. Och alla älskar att dansa. haha

7. Fanta manzana, pomelo osv
Konstiga smaker. haha, alla dricker grapefrukt läsk.. 

8. Springday
Firar man våren i sverige? Jag firar den genom att.. städa? 

9. "regn-regeln" i skolan
Borde verkligen införas i Sverige! 

10. hemlösa hundar
Det springer runt galet många hundar på gatorna. varför vet jag inte..

Lista på saker som inte finns i Argentina:
1. tunnelbana
2. plockgodis
3. Ikea
4. lingonsylt
5. snö
6. djungelvrål
7. skolmatsalar
8. Kaffe latte
9. H&M
10. Burger king

Hitta andra delen av listan HÄR.

Bilder från Onsdag

Här kommer bilderna jag lovade er. Sitter i skolan just nu och lyssnar på när eleverna från min klass pratar om olika mentala sjukdomar. Själv ska jag titta på Tyra & Kenza show nu. Eller heter den Kenza & Tyra show? Aja, ska titta på gårdagens avsnitt iallafall. Här är bilderna: 


För att det är oktober


Jag ♥ Dig

Har vilat i en timme eller så nu. Skönt. Hoppas dock att jag kan somna ikväll för det är ju skola imorgon som vanligt. Iallafall, jag kan säga att det är ganska problematiskt att förstå vad alla i familjen säger nu när Stefano är i Buenos Aires. Han åkte igår och kommer hem på Söndag. Så nu har jag ingen som kan översätta åt mig. Haha. Men jag hoppas att det går bra ändå. Ska äta middag om en timme och innan det ska jag byta om osv. Vi ska äta ute på restaurang och jag sitter i myskläder. Så något annat kan jag nog hitta att ha på mig. Puss!


We ♥ it

‎"Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more." - Nicholas Sparks