musiken på högsta volym.



Såhär såg det ut utanför mig för en timme sedan. Härligt! Badade också lite granna. Fast jag är mer för solning känner jag. Det var i alla fall hur varmt som helst ute och det är inte helt fel. Nu sitter jag och målar naglarna och om ett tag ska jag ta mig in till centrum för att fylla på mitt busskort och köpa en fotoram


poolen väntar på mig


foto:weheartit
Stefano är nu ute och gör rent poolen. Dax att sätta på sig bikinin och lägga sig i solen kanske? Uppdaterar senare. puss!

30 november 2010



Morgon igen.
Idag är det skola (som vanligt). Och Miriam sa igår att det var den sista riktiga skoldagen. Hmm. jag vet inte faktiskt men om det är så så är det ju skönt i alla fall! :) Hoppas på varmt väder idag också. Behöver få färg. (känns som att jag inte fått någon färg alls sen jag kom hit, men det kanske bara är för att jag är mycket blekare än alla andra här?) . haha. puss!


this is all going to be mine. soon.








KWS







3 bilder från i lördags. Dessa tjejer gör mina dagar i skolan så mycket roligare. Ni är guld värda. Vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna dem när jag åker tillbaka till Sverige. ♥

Skolfoto a la Dante Alighieri









Slutade skolan tidigare idag eftersom det är sista veckan innan sommarlovet. Härligt!

all I can do is be me.


sitter just nu i skolan.. roligt varre. puss!


cappuccino


Detta köpte jag igår när vi åkte och handlade. Eftersom jag inte kan göra latte här så tänkte jag testa denna. Och det blev faktiskt riktigt gott kan jag intyga nu när jag gjorde i ordning det till frukosten. Nu ska jag gå iväg till skolan. Har bara 1 vecka kvar innan jag får sommarlov. Härligt!

Godnatt


foto: här

Inmaculada's prom.



En bild från gårdagen. Inmaculadas bal var inte riktigt som jag hade förväntat mig. Det var ungefär som vilken helg som helst. Förutom att vi var utomhus, och det var fri bar. Det där med att vi var utomhus skulle i vanliga fall varit en bra sak. men eftersom det spöregnade hela kvällen så vart det lite jobbigt. men jag ska inte klaga. Hade riktigt trevligt i början tillsammans med flickorna och sedan fick jag skjuts hem tillsammans med vän.

Denna kom jag hem med idag


bilden gör inte klänningen rättvisa.

gårdagens shopping





detta köpte jag igår. + lite annat såklart som jag inte orkade fota. Hittade ingen klänning och eftersom balen är ikväll så ska jag möta upp Silvia klockan 6 för att leta vidare. Får verkligen hoppas att jag hittar någonting då eftersom jag ska vara fixad och klar klockan 9 då jag ska möta upp tjejerna för att äta pizza och så innan vi åker vidare.

legendary



Jag vill bara säga att jag älskar dig mamma. Saknar dig otroligt mycket här borta och jag längtar tills du och Liv kommer hit. Det är inte lång tid kvar. Jag älskar dig ! ♥

nu: centrum tillsammans med Stefano. Ska inhandlas en klänning & lite annat.

you are good enough


foto: weheartit
Fan då. Skulle börjat skolan klockan 8 idag. Och klockan 6 ringde klockan och jag gjorde det man absolut inte ska göra. Tänkte "bara 5 minuter till". Och nu vaknade jag. Vid halv 1. Fan då. Men det var väl lite tur att det inte var riktiga lektioner idag utan andra lekar osv. Dock var det ju lite tråkigt eftersom jag gärna hade gått på det. haha. Men men. Finns inte så mycket att göra åt saken nu. Så jag gör frukost istället. Det är ju faktiskt Fredag idag!

ingen rubrik


ballerinaskor - 90 pesos
Åkte till stan för att köpa skor. Har inte blivit av innan. haha. Kom i alla fall hem med skorna ovan + tofstar, diadem och lite annat smått. Har också spanat in en klänning som jag troligtvis ska köpa imorgon. Behöver nämligen den tills på Lördag då vi ska på en "bal". Men mer om det senare. Nu ska jag hjälpa till med maten. ♥

baby, I was born this way


Är nu hemkommen från skolan. Var faktiskt roligt tro det eller ej. Jag och 3 andra från klassen fick göra armband och nyckelringar de 2 första lektionerna. Sedan ska de som går sista året få dem när de går ut skolan om 2 veckor. Efter det satt jag mest och pratade med ett par vänner. Blev mycket spanska idag vilket känns bra.
Nu: lunch.

ibland måste andra säga det vi egentligen redan vet.


väldigt gammal bild på mig.

Godmorgon Sverige (och Argentina) .
Har typ ingenting att säga just nu så jag låter bli. Om det kommer upp bilder från igår senare så lägger jag upp dem här. Om ni vill? Ha en toppen dag, puss!

sommardag i november


foto: weheartit

Nu är jag hemma från skolan. Det är strålande sol här och jätte varmt idag. Hur skönt som helst! Ska nog gå ut på en promenad längs vattnet efter lunchen och sedan om jag hinner så ska jag förbi en affär och köpa ett par ballerina skor. Efter det blir det bullbakning och ikväll så blir det middag tillsammans med AFS. Härlig dag!

everybody is talking


foto: wehertit

Onsdag idag. Och som jag lovat mig själv så går jag till skolan. Det känns bra. Ikväll ska vi på AFS middag och jag ska ta med mig en Svensk efterrätt. Det blir kanelbullar och vi får se hur bra det går att göra. Stefano ska hjälpa mig men jag är fortfarande tveksam. Jag uppdaterar er senare. puss!

C.A COLON



Nu går jag och lägger mig. hörs imorgon. ♥

23 november 2010



ännu en bild från gårdagen. idag försov jag mig. Sista gången det händer har jag nu lovat mig själv men vi får se. haha. Idag har jag inte så mycket att göra i alla fall. Ska ta mig ut och springa en runda ändå. Sen får vi se hur det går. haha. puss!

Argentinsk fotboll.


Foto: Jag.

Idag var det fotbollsmatch. Inte riktigt som i Sverige. Det var bättre. Och jag som inte ens gillar fotboll. Men jag hade roligt faktiskt. Dock slutade matchen 1-1. Så vi vann inte, men det gör inte så mycket. Pojken på bilden ovan var väldigt söt i alla fall. puss!

Finns det något sötare?



En sådan söt sak hade kunnat blivit min för några dagar sedan. Det finns så många hemlösa hundar och katter här så det är några människor som "samlar ihop" dem och säljer/ger bort dem till människor som vill ta hand om dem. De sitter inne i stan varje lördag och så kan folk komma dit om de vill ha en hund/katt. Och när vi gick förbi där denna lördagen så stannade vi och jag fick hålla i världens sötaste kattunge. Den såg ut exakt som på bilden ovan. Jag blev kär direkt. Dock kunde jag inte ta hem den för Rickard & Miriam vill inte ha en katt. Men ändå. Hur söta som helst!

Sandstrand och soluppgång @ 06:00







3 random bilder från gårdagen. Resten hittar ni på facebook. Det var en riktigt mysig kväll igår. Även fast det var lite fram och tillbaka i början så slutade den riktigt bra. Först så åkte vi till Alem. Där var det dött. Men vi gjorde det bästa av situationen och det blev ganska bra ändå. haha. Vid 4 tiden tyckte vi som var kvar att det var dax att åka vidare. Vi åkte till en bar som ligger vid Costanera. (kommer inte ihåg namnet just nu) Där träffade vi på lite fler vänner och hamnade nere på stranden tillsammans med öl och bra musik. Det var riktigt mysigt att sitta på stranden tillsammans med bra vänner samtidigt som solen gick upp. Kom hem vid 7 på morgonen då jag var tvungen att väcka Stefano eftersom dörren var låst inifrån. haha.

vattenmelon = sommar







de 2 översta bilderna är vad jag fick av Miriam när hon kom hem från Brasilien i Torsdags. Den sista bilden är det jag köpte igår innan bion. Dock är det en julklapp så ni får inte se vad det är. Tänker inte heller säga vem den är till. thihi. Busigt va?

Colon fan #1



Nu är jag Colon's fan nummer 1! haha. Vi ska gå på match på Måndag och vem är jag som inte har en fotbolls tröja att ha på mig då ? ska bli intressant att se hur en fotbolls match i Argentina går till.

ps. svarar på kommentarerna lite senare. är för lat just nu. dax för lunch och sen ska jag visa vad jag fick av Miriam igår + mini shoppingen innan bion. puss!

Filmen igår var riktigt bra.

Nu är jag vaken. sitter och äter frukost. Flingor & chokladmjölk. Filmen igår var bra. Jag tyckte det var riktigt bra. Men jobbigt nu eftersom man måste vänta ett år till sista. Dock så vill jag inte att den ska komma eftersom det är absolut sista filmen och jag vill inte att det ska ta slut. haha. 

Här är trailern: 


detta är både part 1 & 2. åh jag vill se andra!

Gör mig till världens lyckligaste Lalia?


Lilla jag i långt vackert (lös)hår någon gång förra året.. saknar det!

Jag är nu med och tävlar om en hårförlängning hos Laila i samarbete med denna sida. Jag skulle hemskt gärna vinna eftersom jag älskar långt hår! Dock är mitt hår så tunt och kort så det blir aldrig så långt som jag vill ha det. Så jag skulle vilja ha riktigt långt och fint hår, det är bara 1 problem. Det går inte att köpa här i Argentina det som jag vill ha. Eftersom jag är för blond så finns det inget hår som är i min färg. Så om jag vinner denna tävling så skulle jag bli väldans glad. (Annars får jag vänta tills nästa sommar då jag kommer tillbaka till Sverige, haha) Jag skulle vilja vinna: länk (längd 22")


Ikväll blir det Harry Potter till 100%





Ikväll = Harry Potter and the deathly hallows
Åh vad jag har längtat. Haha. Jag är en riktig Harry Potter nörd. Läste böckerna på engelska bara för att de kom ut innan, köpte böckerna samma dag som de kom ut & har läst alla böcker mer än 3 gånger. haha. Dock är inte filmerna så super bra men man måste ju se dom! Jag har hört att denna film är lite seg. Men jag ser fram emot det ändå! haha jag är riktigt nördig. men jag gillart!

vilka problem jag har. inte.


foto: weheartit

Det regnar ute. Och jag funderar på om jag ska gå till skolan eller inte. Om jag går så måste jag gå om 20 minuter. Och det är okej att inte gå eftersom det regnar. Men om jag inte går, vad ska jag då göra? Klockan är ju bara 7 på morgonen. haha. Jag går nog till skolan ändå. Hörs när jag kommer hem.
Idag är det Fredag!

en låt sådär



Nu har jag börjat skriva i min dagbok. äntligen efter 3 månader. Där ska jag skriva om sånt som inte riktigt går att skriva om i bloggen. Eftersom vissa saker kanske man inte vill skriva ut så att vem som helst kan läsa. haha. Det betyder inte att jag bara skriver massor med skit om de människor jag lärt känna här. men att man kan skriva och veta att det är bara jag som läser. i alla fall.

Det är vad jag gjort den senaste timmen och nu ska jag ut och promenera. Orkar inte springa faktiskt. haha . jag är för lat. men jag ska leta upp en park som jag sett bilder på som ska vara jätte fin. Vi får se om jag hittar den eller inte. haha. puss!

Någon som vill vara med? haha



Internet fungerade inte imorse. Varför vet jag inte. Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket. Testade mina cheer skor idag och blev riktigt peppad på att börja träna igen. Dock har de inget cheerlag här vad jag vet. Kanske ska starta mitt eget? haha. Nu ska jag svara på kommentarer. Puss!

utan inspiration idag


foto: Weheartit

Idag har jag inte gjort någonting. Var i skolan. Åkte hem. Åt lunch. Tittade på Top Model. Somnade. (tänkte gå ut och springa egentligen, men sov lite för länge tyvärr). Åt middag. Och nu är jag här. 

Har inte så mycket annat att säga faktiskt. Har ingen inspiration idag. Men det blir nog bättre imorgon. Nu ska jag göra lite te och kanske sätta på en mysig film innan jag går och lägger mig. Puss!



AFS resa.



Inte så seriös bild. Men jag hade väldigt gärna stannat hemma idag. Sovit några timmar längre, gått upp, ätit lunch, gått ut och lagt sig på gräsmattan och solat i några timmar. Men nu är jag så duktig att jag går till skolan ändå! :) 

Igår var vi ute och åt middag. Jag åt kyckling&spansk potatis (om någon bryr sig?) Det var i alla fall jätte gott! Fick också reda på att AFS har en resa till Södra Argentina den 8(9?) Januari. Synd att jag inte kan åka på den eftersom jag ska till Brasilien då. Men men, kanske hinner till Södra delen någon gång ändå innan jag åker hem. Nu ska jag till skolan. Ha en underbar dag alla!

16 november 2010



God morgon. En ny dag, precis som vanligt. Jag sitter och dricker kaffe och kollar facebook. som vanligt typ. Drömde konstiga drömmar denna natt också. Kommer dock inte ihåg var det handlade om. Igår gick jag och en vän en promenad inne i stan. Det var mysigt. Jag gillar att titta på andra människor här. Försöka föreställa mig hur deras liv ser ut. Titta på barn som springer runt och spelar fotboll tillsammans, på alla par som sitter på bänkarna helt inne i varandra. Och på mannen som sitter och spelar musik åt alla andra. Det är sådan härlig stämning här under kvällarna. Jag älskar det.

Tävling

Jag tävlar igen. Denna gång HÄR.
Skulle bli hur glad som helst om jag vann. Vem skulle inte vilja vinna 2000 kronor på H&M lixom? Då skulle jag kunna köpa massor med kläder när jag kommer tillbaka till Sverige. Man brukar ju aldrig vinna sånna tävlingar men jag hoppas verkligen. puss! 


Vill du följa mig och min blogg?

Glöm inte att följa min blogg via bloglovin. Klicka på knappen nedanför för att följa.
När ni lagt till mig så kan ni säga till så följer jag era bloggar också. Puss!

bloglovin




I'm happy to know you.



I natt drömde jag en väldigt konstig dröm.
Det handlade om mig och mina 2 barndomsvänner i Sverige. Allting var väldigt förvirrade och detta var några av de saker som var med i drömmen: Gullmarsplan, En gammal man, USA, Ett klassrum (som mer såg ut som en bio salong) En lärare, Min syster, Alkohol (champagne bland annat) , Skönhetsoperationer, Vattenland, Föräldrar & stängda dörrar. Och nu har jag inte ens nämnt allt. 
haha, men det var en ganska rolig dröm ändå. Nu: Frukost ( som vanligt)

13 november







Här har ni 3 bilder från gårdagen. Har inte så mycket att göra nu. Funderar på att åka in till stan och köpa "nagel-stenar" så att jag kan underhålla mig med att fix naglarna ikväll. men jag vet inte om jag orkar. haha. vilka problem jag har va? 

Ska nu skicka iväg mina bloggsvars inbjudningar till vinnarna. Glöm inte att om ni undrar någonting så är det bara att använda bloggsvarsboxen i min meny. Super bra ju! 



Shakira - loca loca



Gårdagen var rolig.
Vi var på ett ställe som låg lite utanför stan där de var "Summer Fest" även fast det inte är sommar än. haha. Men det var riktigt roligt, och sjukt mycket folk. Nu måste jag gå igenom alla bilder från igår så får ni se dem senare. 

Måste också åka in till stan idag för imorgon fyller Ricardo år! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Har ju inte direkt så mycket erfarenhet om vad han gillar osv.. Måste fråga Stefano! Aja, later!

baby, to me you are everything



Jag saknar min älskling helt sjukt mycket. Det har gått nästan 3 månader sedan vi sågs och det är ca 9 månader kvar. Det är sjukt jobbigt att vara ifrån honom men jag vet att vi kommer klara det. Jag älskar dig Gustav. ♥


twilight



en väldigt dålig bild på en teckning jag gjorde för väldigt länge sedan till min syster.

jag mår bra idag för övrigt. Dagen började med lunch på sportbaren tillsammans med Ricardo & Lucas. Just nu tittar jag på project runway. (galet bra pogram!) och resten av dagen ska jag hinna med lite shopping, promenad vid vattnet, middag och sedan utekväll. Bloggar mer senare.

Jag vill vinna.

Jag är med och tävlar om en goodiebag HÄR. Var med du med!



Blond's have more fun



En liten teckning jag gjorde för några dagar sedan. Är inte jätte nöjd , men var inte heller så seriös när jag gjorde denna. haha. Nu ska jag till mataffären för att köpa jäst osv. För ikväll ska jag baka bullar! Hur resultatet blev får ni se imorgon. Sov gott alla!

Bildbomb från dagen


Flor håller i en lek med de yngre barnen. 


Emi som Dj. 


Flickorna (och pojkarna) säljer mat och så vidare..


de sålde bland annat chokladbollar. Väldigt goda! 

Så detta var min skoldag idag. Hade fler bilder men det är kanske inte jätte roligt att titta på 20 stycken. Men några fick ni iallafall. Nu är det dax att vila. puss!

Vinter (inte här men i Sverige)



12 november 2010. som vanligt hade jag tråkigt i skolan. Är inte nöjd med denna men visar den ändå. Händerna är för små, benen är för små. Orkade inte rita ansiktet osv. men ändå. här är vinter.

nu ska jag ta och vila lite, eftersom jag inte fick någon sömn i natt. Men lite senare kommer bilder från skoldagen. Hade riktigt roligt faktiskt!

bilduppgift i skolan



Detta var en bilduppgift jag gjorde förra året. Detta är dock inte det färdiga resultatet. men bättre än inget. 

Nu sitter jag och dricker kaffe. Har inte sovit i natt och eftersom jag ska till skolan om någon timme så måste jag få i mig någonting som gör att jag håller mig vaken = kaffe. Idag är det inte en vanlig skoldag. Vad det är kan jag inte berätta än eftersom jag inte är helt säker. Men ni får reda på det senare. nu ska jag hitta något att äta till frukost också. 


Jag längtar så att jag dör


åh när jag såg denna bild så längtade jag så sjukt mycket till Januari. Visste ni att jag ska till Brasilien då ? härligt som bara den. 2 veckor på stranden i Brasilien tillsammans med Stefano, Jessica, Lucas & Karl. längtar!

Har gjort om designen igen. Gillade inte riktigt den förra. Jag gillar den som den är nu. Har tagit en gratisdesign från tescho.se och sedan gjort om den till min egna. Vad tycker ni om den?

monster



gammal bild den ovan. Har i alla fall vilat lite granna. Och ritat en ny teckning. Orkar inte ta bild på den nu men jag ska göra det senare så ni får se. Ska gå ut och "power walka" snart tror jag. Orkar inte springa för då kanske mitt huvud sprängs eller någonting.

oviktiga ting



Sitter och äter frukost. Som vanligt. Ska snart bege mig till skolan. Idag har jag mjukisbyxorma på mig, även fast man inte får. Egentligen måste alla flickorna ha shorts på sig. Men jag tror inte att de bryr sig så jätte mycket. Men det får vi se. Igår gick jag och en vän en kvällspromenad. Det var härligt att kunna gå i bara linne utan att frysa. Det var härligt att promenera längs vattnet och prata om saker som jag inte längre kommer ihåg. Ikväll ska jag springa samma sträcka som jag promenerade igår. Får se hur lång tid det tar men det är dax att komma igång med min träning snart. puss!

10/11-2010



frukost: check 
nu: fixa designen på denna blogg. 

puss!

The Beach



Denna film har jag tittat på ikväll. Om ni inte har sett den. Gör det!

förra helgens outfit.





Ung & bortskämd

Sitter och äter min vanliga frukost nu samtidigt som jag kollar på Ung & Bortskämd på Svt play. Än så länge är det ganska bra. haha . Gillar att de tycker att det är bortskämt att slippa laga mat, tvätta , diska osv. I Sverige gör jag allt detta så jag vet hur man gör det. Men här i Argentina behöver jag inte ens bädda min egen säng. Det gör våran hushållerska. ^^

Höst



Denna teckning har jag ägnat skoldagen åt idag. Dock ser den mycket bättre ut "på riktigt" än på bilden. Vet inte varför. hmm. aja. puss!

tro - hopp - kärlek



Nu ska jag iväg till skolan. Slutar sent idag. Glöm inte att vara med i tävlingen i inlägget under. Dock fungerar inte bloggsvar just nu men jag har mailat dem och frågat vad problemet är.. så jag hoppas att det löser sig under dagen. puss!

Tävling - Bloggsvar

För att tävla: Kommentera detta inlägg
med "jag är med". Efter det skriver du
En fråga till mig i min bloggsvars ruta.
Nu är det så att jag har 3 inbjudningar till bloggsvar. Och jag har ingen nytta av dem så jag tänkte att ni kunde få dem. Tävlingen börjar nu och håller på fram tills nästa Söndag. (14 november)


Regler:
1. Kommentera detta inlägg och skriv "jag är med" eller liknande.
2. Skriv en fråga till mig i min bloggsvarsruta.
(Om bloggsvarsrutan inte fungerar så ställ frågan i kommentarfältet ist.)


3 stycken vinner bloggsvars inbjudningar. 





Godmorgon alla! Har Precis vaknat & ätit frukost. Kom väl hem vid 6 imorse eller så. haha. Nu ska jag äta jordgubbar och titta igenom bilderna från igår. puss!

Hola, It's Saturday!



Såhär ser jag ut för tillfället och strax ska jag ringa en taxi för att ta mig till Alem. As always. Ikväll blir det extra roligt eftersom våra kära vänner har kommit hem från Italien där de bott senaste månaden. Ikväll ska jag se till att ta extra mycket bilder. Thihi. 

Och btw. Imorgon kommer det en liten tävling där jag lottar ut mina 3 bloggsvars inbjudningar. 
puss!

Någon som vill ha bloggsvar?

Godmorgon! Sitter här och äter frukost. Flingor & Kaffe, as always. Tänkte iallafall snart gå ut och lägga mig i solen och fortsätta på en teckning jag håller på med. Ni får se den när den är klar. :)

Och en fråga. Någon som är interesserad av Bloggsvar ? För jag har 3 inbjudningar.. 
En bild från i somras. Min älskling.

Tingeling

Gick in till centrum för att leta efter papper & lite annat. Det var härligt! Kom hem med papper, 2 pennor, en kofta samt en spargris. haha. Nu tänkte jag göra någonting att äta och sen vila lite. puss!



Friendship





Denna teckning är ej klar!

Och btw. Har ni sett att jag nu fått en bloggsvar's låda under profilbilden i min meny? Detta gör det mycket lättare att fråga mig saker. Tex om Argentina osv. ^^ puss på er!



Vad ska jag kalla henne?



Detta var vad jag gjorde igår. + en annan teckning som inte är klar. Dagens planer är att köpa bättre papper att rita på + en ny stompf. Annars är det ju Fredag och solen skiner. Härligt!

Jag saknar dig Linn

Bild från en fin sommarkväll hos Elliot.

look back.



Kommer ni ihåg den här bilden? om ni vill se fler bilder jag gjort så titta under kategorin " teckningar gjorda av mig"


vitt & blommigt





2 bilder till från gårdagen. haha asful på första. men skit samma.
Har precis vaknat och ska göra i ordning lite frukost nu. Vädret verkar inte vara det bästa idag. synd.

Do you miss me?


Såhär såg jag ut idag. Vit klänning och inga skor . Det tyckte jag var härligt. Har också försökt förstå mig på det där med redigering av foton. Så ni kommer få se en del sådana i framtiden antar jag.

Todos tenemos secretos






fundringar..

Hallå alla. Allt bra?
jag sitter nu och väntar på lunch. Eftersom Miriam & Ricardo är på jobbet just nu så var det mina kära bröder som bestämde lunch idag. 2 stycken tonårspojkar.. Ja det blev hamburgare. haha. (pizza äter de på Fredagar). 

Fick en kommentar på senaste teckningen jag la upp. en tjej som tyckte att jag ritade så bra att jag skulle kunna sälja mina teckningar. haha. Riktigt så bra är jag nog inte (men skulle gärna vilja bli). men då fick jag en idé som jag funderat på. I alla fall.

Nu är det tid för lunch. !

haha gammal bild från 2005 i Grekland. ^^

drömmar som tar min sömn.

Godmorgon! Jag har precis vaknat och ska nu göra i ordning lite frukost. Kaffe & flingor. Det blir jätte bra! Efter det ska jag nog gå ut och lägga mig i solen för att fortsätta rita på min teckning till Lucas. Kommer ni ihåg den han ville att jag skulle rita till honom?

Föresten. Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer jag får om mina teckningar.Blir super glad varje gång!
ps. Nästa teckning kommer upp klockan 21:00 ikväll (som vanligt)




angels get sad sometimes to.



Här är en till av mina teckningar. Vad tycker ni?



update från argentina

Har precis vaknat och ska nu äta frukost/lunch. men först en snabb update: Här skiner solen och det är 30 grader + ute. Jag lever och mår bra. Fast är väldigt hungrig. Efter jag ätit ska jag gå ut och lägga mig i solen och ta det lugnt & njuta av livet.

ps. Klockan 9 kommer en till teckning upp. Det är min favorit av dem jag gjort hitintills. puss!


Har man tråkigt får man göra något åt det.



Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
1 dag typ.
Platt eller lockigt hår?
Platt!
Vad gör du när det regnar?
Tittar på film & dricker te.
Har du en dröm som gått i uppfyllelse?
Absolut! Inte alla dock..
Vilken mobilsignal?
Haha, jag har faktiskt ingen aning.
Första sporten du utövade?
Gymnastik tror jag. Högalids gymnasterna!
Vad längtar du mest till just nu?
December/Januari = Sommarlov, mamma hälsar på, jul, nyår, jag besöker Brasilien.
Kan du gå ner i spagat?
nej, men är inte jätte långt ifrån..
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
I Sverige, Alltid! I Argentina dricker jag inte mjölk. ^^
Godaste drickan till frukost?
Italienskt Kaffe, helt klart.
Duscha eller bada?
Duscha. Alltid.
Kan du ditt mobilnr utantill?
haha nej. verkligen inte .
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
två + en nyckelring som föreställer en ängel.
Äger du en Ipod?
Yes I do. Har inte använt den på väldigt länge dock.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Just nu på 05:45. men går inte upp före 7.
Hur många resväskor äger du?
Just nu: 1 stor & 1 "weekend-bag"
Har någon av dina vänner barn?
Ja.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Just nu: En resa till min pojkvän så han kunde komma hit och hälsa på mig ;)
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
äger ingen CD-spelare? haha
Vad åt du till middag?
Kyckling, pasta + sallad.
Använder du huvtröjor?
Det händer , ja.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ja. Behöver inte vara en dålig sak dock.
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
3000 (Santa Fe, Argentina)
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Hmm. Inte stort alls. Men väldigt trevligt.
Hur många syskon har du?
Väldans många. 4 systrar + 2 bröder.

nummer 2.



ännu en bild gjord av mig. Har inte så jätte mycket att göra i skolan här. Därav alla bilder jag ritar. haha. Kommer fler senare. puss! (bilden var inte klar när jag tog bilden. därför redigerade jag bort det jag inte var nöjd med. haha) Vad tycker ni om denna?

ny vecka,

Är hemma från skolan nu. Höll på att försova mig imorse men jag hann iallafall. Hehe. Skolan var väl ungefär som vanligt och nu sitter jag hemma och äter lite flingor (och cola) innan jag ska vila lite. haha vet inte hur jag ska klara mig i Sverige sen, jag älskar siesta! :D Iallafall. Det kommer upp en ny bild om en timme ungefär. puss!


denna bild vill min bror att jag ska rita av till honom.
och inte kan jag säga nej till honom? haha