skoltime.

nu åker jag iväg till skolan. tänkte länka till mina favorit-bloggar senare idag. men vi får se. Jag går ju ändå i skolan till klockan 5 idag . Hoppas jag överlever. Ha det bra idag , trots regnet utanför. haha.


ny vecka,

Jag tänker inte ens skriva något om den här helgen. men iallafall. Måndag, ny vecka, ny start. Kanske ska jag plugga den här veckan ? kanske ska jag inte gå i skolan alls? hmm.. jag vet inte. men jag vet detta. att jag ska hinna med mycket. göra nytt pass, gå på glögg-fika, älsklingen fyller år, ska in till stan och handla paket, till julklappar också. men först skolan. Ska väl gå om en timme, så det är nog dax att jag fixar mig lite. thihi.
puss på er :)


ännu en dag i skolan

Har hafft ärldens längsta dag i skolan idag. suck :( Men iallafall, efter skolan åkte jag hem och åt middag. Efter det mötte jag älskling en stund. Nu måste jag verkligen städa mitt rum. Det ser förjävligt ut. Ska nog göra iordning en kopp te också. mys!


plugg, plugg, plugg..

blir inte så mycket bloggande, men jag har fullt upp hela tiden ;)
idag var jag på VTg med Linnea och hennes klasskompisar. haha, fick mitt hå fixat också och det var ju ett +.
Efter det åkte jag hem till min söta pojkvän och tittade på film . Nu är jag hemma och sitter och skriver lite, pluggar lite och så .. Tänkte gå och lägga mig snart . Det är ju ändå skola imorgon också. :)


Olika jobb


Dessa jobb skulle jag tycka var roligast att jobba med. Vad tycker ni ?

Arkitekt,


Festfixare,

Skådespelerska,
Sångerska ,

Designer, med eget märke.

                                                    vad tror ni jag kommer jobba som/med?


skolan


Om skolan.

En sak jag har att säga är att i skolan har man absolut ingenting att säga till om. Lärarna bryr sig inte alls om hur mycket man måste plugga eller vad man har för åsikter. De bryr sig inte om att man får svälta vid lunch för att maten är oätbar. De bryr sig inte om att man har 100 läxor, utan ger en ännu en läxa. De bryr sig inte om att man slutar en viss tid utande tycker att de kan hålla på hela dagen med sin lektion. Irriterad. Ja det var rätt ord. Det som jag blir mest irriterad över är att de inte ens lyssnar på vad man har att säga om man nu vill påpeka någon av sakerna ovan. Så det blir inte någon förändring heller nej. suck.


Onsdag.


skola, som vanligt.
Öppet hus i Linneas skola.
Plugga matte, kanske.

Vad ska ni hitta på idag?


Tisdag,

nu sitter jag hemma framför datorn.. har jobbat i snart 2 timmar med ett brev på engelska. Brevet skulle vara 2 sidor längt typ, och jag har bara fått ihop 1 sida. Fast jag svarat på alla frågor och allt. hmm.. Ska få hjälp med det imorgon iallafall. Nu ska jag sätta på Oc och sen sova. sov gott! :)


comback (?)

Hissar:
Att bloggen är tillbaka, såklart!
Ska väl se hur det går med bloggen nu då. men jag orkar inte mer ikväll. ska sova nu, sen blir det skola och så imorgon. thihi. godnatt alla.

 


sjoholms.blogg.se

har bestämt mig för att ha denna blogg nu ändå. designen får se ut som den vill tills jag lärt mig själv hur man gör :) puss på er.

sjoholms.blogg.se

har bestämt mig för att ha denna blogg nu ändå. designen får se ut som den vill tills jg lärt mig själv hur man gör :) puss på er.

ny vecka.

Nu bloggar jag lite igen. Har gjort en ny blogg. Men jag vet inte riktigt vilkn jag gillar bäst. På ett sätt gillar jag den här. På ett sätt gillar jag den andra. men vi får se hur jag gör. Hur som helst så skulle jag behöva en bloggdesign. så om någon är frivillig så är det bara att säga till. hehe.
puss på er.

BLOGGPAUSE

BLOGGPAUSE ETT TAG; TILLS JAG KÄNNER FÖR DET :)
hur fan stavas pause? :S


kenza och foki på tv4

hejsan alla, har haft fullt upp idag. skola mellan 8 och 5. Efter det åkte jag direkt hem och satte mig vid datorn. Har kollat upp lite viktiga grejer, som handlar om min klass och nu har jag pluggat en liten stund. Har ju spanska prov imorgon.
tittar lite på pogrammet som gick imorse på tv4. Ni vet, kenza och foki är med? Kissie skulle ju varit med, men hon var bakis så hon låg hemma och sov istället.
klippet hittar ni HÄR om ni inte sett det än.

header

det är den här headern jag vill ha men det ser helt konstigt ut när jag sätter in den i bloggen :(
tänkte att ni ville veta det.. x)


rubrik

sitter hemma nu och läser lite. Åkte till min älskling efter skolan och tittade klart på en film som vi inte såg klart förut. Eller jag hann somna innan filmen var slut. hehe.
Läser en ganska bra bok just nu faktiskt. Handlar om kändisar i NY typ. kanske skriver mer om den sen iallafall.
Nu är det dax att laga middag, är ensam hemma för min mamma skulle äta ute med en kompis och Stefano har jag ingen aning om vart han är. vad blir det för middag idag då ? makaronerna är ju slut. hmm..
får fundera på det här.

datorkunskap

sitter i skolan nu och har datorkunskap, haha. har 2 timmar lunch efter det här och sen svenska skrivning, roligt..

Onsdag.

Nu är jag uppe och har fixat mig, sitter och kollar på facebook och lyssnar på musik.
såhär ser planerna ut idag:



-Skola, (daturkunskap och prov)
-föreläsning vid universitetet.
-träffa leo (?)
-Plugga Spanska, inför provet på Fredag.

inte klart, men det kommer.

bloggen går inte så bra faktiskt, men jag lär mig fortfarande. Och det går sakta men säkert :)
nu ska jag läsa lite mera svenska och sen ska jag gå och lägga mig.
Puss på er, <3


bloggröra!

håller på att ändra designen, så bloggen är lite rörig just nu ;)


skolan

Satt och tänkte på skolan. Jag klagar på skolan hela tiden. För jag är så jävla trött på skolan. Jag orkar inte plugga så som man behöver göra när man går den linjen jag går. Eftersom det alltid varit lätt för mig trodde jag väl att det skulle bli samma sak på gymnasiet. Fast så blev det ju inte riktigt. Det var mycket svårare än jag trodde . Mycket svårare.
Iallafall, har läxor att göra nu. Prov imorgon och på Fredag. Svenska och spanska.
Om jag har tur så klarar jag första året men hyffsade betyg, gör jag bara det så känns det som att det kommer fixa sig efter det :)


3

Det blev ganska sent igår då Stefanos flyg var försenat en timme, + att han var lite seg som han brukar :)
Så vid 2 tiden var jag hemma igår, gick och la mig direkt. Men jag är ändå trött nu, 5,5 timmar räcker inte för mig. Nu ska jag snart iväg till skolan , sitter och lyssnar på Britneys nya låt 3, jag vet inte riktigt vad jag tycker än.

puss på er,


stressdag

har varit stressad hela dagen typ :O. Kom hem från skolan vid 5-halv 6 , och precis när jag låste upp dörren kom jag på att jag skulle jobba en timme senare! Så jag gjorde några mackor snabbt som fick bli middag, bytte om och sen snabbt iväg. haha. Jobbade en timme, eftersom en vän inte kunde träna hennes grupp. Men det är bara bra, var faktiskt trevligt :) . Åkte sen hem och duschade , fixade håret lite (fönade och plattade) och städade rummet. Är det inte lite konstigt att jag knappt var hemma i helgen och ändå lyckades mitt rum se ut som ett bombnedslag?

Iallafall, nu ska jag göra en kopp te och om en timme ska jag och mamma sätta oss i bilden och köra ut till Arlanda. Stefano, utbytesstudenten som bor hemma hos mig ni vet? Han har varit på klassresa i rom/italien. (nej jag är inte alls avundsjuk!) Haha. Han kommer iallafall hem idag och vi tänkte vara lite gulliga och hämta upp honom.


idrottsprov nästa

har lunch rast i skolan nu, och nästa lektion har jag prov, eller omprov då. Haha. Det roliga är att av 3 klasser var det mindre än 5 som fick godkänt, så alla får göra omprov. thaha. ska gå igenom frågerna nu så att jag får G den här gången :) 


helgen borde vara 3 dagar

Hellu, nu är jag uppe och sitter och dricker te och lyssnar på musik. Om en halvtimme drar jag iväg till skolan. Suck, den här helgen gick alldeles för fort! Har knappt varit hemma på hela helgen, bara så ni vet ;)
Kan man inte starta en fb grupp typ.. "alla som vill att helgen ska vara fre-mån" alltså att man är ledig på måndagar också. Sen blir typ alla medlemmar där, vilket slutar med att riksdagen, eller vilka det nu är som bestämmer, att det blir så :) haha vad tycker ni ? ;)

tidigt,

jävlar vad tidigt det är :/ och det är helt kolsvart ute. Jag är iallafall uppe och ska fixa mig nu. Blir nog något enkelt. Jeans, linne, tröja. :) iallafall, nu blir det frukost :)


tidigt, jag vet

nu går jag och lägger mig , är hur trött som helst. bättre uppdatering imorgon, lovar ;)


Fredagens planer



imorgon, Fredag:

08:15-09:35 Spanska
09:45-10:50 Samhälle
11:00-12:20 Matte.

sen är skolan slut, och då ska jag möta upp min söta pojkvän,
och sen är resten av morgondagen hemlig ;)

torsdag

Jag är hemma från skolan, överlevde idag med ;)
sitter framför tvn i min rosa mjukisdress och läser lite bloggar mm. Det blir väl middag snart tror jag. Är verkligen jätte hungrig. Vi äter nästan alltid lunch vid 11 i min klass, vilket jag tycker är väldigt tidigt. iallafall.
lägger upp en bild på muffinsarna efter middagen, är för lat för att göra det nu:)
det bästa med idag är att det är fredag imorgon ;)
och det sämsta, det vet ni redan. har ni sett vädret idag eller?


drömmar

Drömde en jätte konstig dröm inatt. Det hände mycket saker som hänt i verkligheten, bara det att allt var blandat så fel grejer hände med fel människor osv. Det är svårt att förklara. Men när jag vaknade så tog det ett tag innan jag kom på att det faktiskt bara varit en dröm. Sånt är lite läskigt tycker jag. När man vaknar och inte vet om det har hänt eller inte?
är det bara jag som tycker det, eller händer det så för er med?

Dummast känner jag mig då när man drömmer att man , tex gömmer pengar på ett ställe, i sitt rum eller någonstans där man vet vart det är. Sen när man vaknar så vet man inte om det var i verkligheten eller om man drömde det. Så man kollar efter pengarna och tror att man ska hitta dom. (har faktiskt hänt mig). haha. Man känner sig ganska dum när man tittar efter pengarna och dom inte är där, och då kommer man på att det bara var en dröm. Hahaha.


godnatt,

nu har jag precis tagit en dusch, var hur härligt som helst ;)
innan var jag iväg en sväng till söder och mötte Linnea, och hämtade min väska. äntligen :)
tänkte smaka en av mina muffins nu, som ni får bild på imorgon. Min kära mamma sa att dom var goda iallafall.
sen ska jag sova, har en tidig dag imorgon och mycket att göra så det är bäst att vara utvilad.
thihi.

erkänn att jag är lite gullig, haha


pojkvän, <3


nu är muffinsarna i ugnen och jag sitter och kollar lite bloggar .
Ska hoppa in i duschen strax,
måste ta ut muffinsarna först bara.
 Självklart får ni bild på dom sen ;)
 Jag måste säga att jag saknar min älskling också.
Skulle träffat honom efter han slutat skolan, men det blev försent.
 Så jag får träffa honom imorgon istället.
Men det hade varit mysigt att ligga och titta på film med honom nu. thihi.

Leo, älskling. Jag älskar dig otroligt. <3


muffins

                               

för att baka lyxiga jumbomuffins med choklad behöver ni detta:
(blir ca: 6 stycken)

6,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
2,5 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
0,5 tsk havssalt
200 g grovt hackad mörk choklad
200 g smör/bregott
3 dl socker
2 ägg
2 dl yoghurt

för att baka gör ni såhär:
blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, havssalt och chokladen i en skål.
Vispa smör och socker fluffigt, och rör sen ner äggen ett i taget. Efter det rörni ner yoghurten i smör/socker smeten.
Rör försiktigt ihop de båda smetarna. Sen skedar ni upp smeten i stora muffinsformar,
Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 30-35 minuter.

 


dagens outfit


fjortis

haha, jag vet att den är gammal, men fortfarande.  


jobb.



jag har alltid velat bli arkitekt, i flera år har det varit en dröm för mig. Att få rita hus och andra byggnader skulle verkligen vara ett jobb som jag skulle tycka var riktigt roligt. Frågan är då hur svårt det är att bli arkitekt. Jag har hört att det är ganska svårt att komma in på arkitekthögskolan. + att man måste plugga väldigt länge. är det lätt att få jobb när man pluggat klart då ? Men det är värt det om det är något man verkligen vill hålla på med. och det vill jag ju :) det som jag är lite osäker på är om jag fortfarande kommer vilja det om några år?
det är svårt att veta vad man kommer vilja göra sen . men nu vill jag iallafall jobba som arkitekt. :)


vilka bloggar läser ni ?

hellu, sitter hemma i soffan och tittar på Ellens show på 5:an. Det är ganska roligt faktiskt ;) Hon sitter och pratar om massa grejer. iallafall. Har lust att hitta på något idag. kanske ska börja med veckans blogg eller något ;)
isånna fall skulle jag välja min egen såklart. men men. en fråga istället då.

vilka bloggar läser ni ?
skriv i kommentarerna,


hissa/dissa


Hissar:
1. Att jag slutar 11:15 nästan varje Onsdag fram till jullovet.

gud vad skönt. visst? Att bara ha 2 lektioner på onsdagar. Känns som man kommer orka mycket mer i skolan då också, även resten av veckan också. Eftersom man inte blir så trött på onsdagar . haha, ni fattar  ;)



Dissar:
1. Att det är svinkallt ute.
jag hatar verkligen att man måste ha hur mycket kläder som helst på sig och att det fortfarande är kallt då. jag gillar inte kylan, kan det inte bara bli varmt! ååh, jag ska gå i ide på vintrarna från och med nu..


datorkunskap

hallå, nu är jag i skolan och har datorkunskap. har typ gjort alla uppgifter man ska göra , så jag har inget att göra nu. Tror jag, läraren kommer säkert på något mer jag kan göra.
jag slutar tidigt idag också, 11:15 slutar jag :) thihi,
nu ska jag se vad jag ska göra. pus på er,


4 november

jag är uppe i tid, och inte såå trött iallafall ;) det är väl tur med takne på att jag somnade runt 10 igår . haha
jag drar iväg till skolan nu, kort dag idag, för hoppningsvis,
har svenska, och datorkunskap. wiie :)

det komer dagens outfit senare, och hissa/dissa om ni har tur. bye.


dagens outfit


vilat,

hej alla, efter förra inlägget, så satte jag mig framför tvn, och somnade direkt. Vaknade sedan när mamma kom hem, och då gick jag in och la mig i mitt rum. Vid halv 7 väckte hon mig och sa att middagen var klar. så jag har sovit ett par timmar nu, vilket behövdes. Nu tänkte jag bara ta det lugnt , så att jag kan gå och lägga mig i tid, och inte är lika trött imorgon ;)

tror faktiskt att jag slutar tidigt imorgon också, om jag har lite tur.
vad ska man hitta på då då ? Känner på mig att morgondagen kommer bli bättre än denna dag iallafall. <3


home,

är hemma nu efter en jobbig skoldag. Jag måste bli bättre på att sova,för jag höll på att somna idag på mattelektionen. inte bra. men nu ska jag laga mat, puss :)

sovdax

Vet ej om jag hinner blogga imorgon innan jag kommer till skolan, mamma tar med sig datorn till jobbet nämligen. Men jag bloggar i skolan och efter. godnatt


snyggast idag.

Har ni sett vad snygga linnen? Jag tycker att dom är helt underbara. Emma, som har gjort dom är riktigt duktig. Jag menar, vem skulle tacka nej till ett sånt här linne ? :) inte jag iallafall.

          

klicka här om ni vill komma till hennes blogg.


dagens låt


rubrik

nu är jag hemma igen. träningen var kul, faktiskt. lite annolunda att träna 13-14 årningar istället för att träna 8-åringar kan jag ju bara säga. tänkte inte skriva så mycket mer nu. ska kolla runt lite och sen se om jag lyckas ändra bloggen så som jag vill ha den . Har funderat ut en ny kategori också, vi får se om den dyker upp ;)


hemma, i 5 minuter

det blev lite ändringar i planeringen. kom hem precis, har varit hos min älskling och tittat på american pie, haha.
nu ska jag äta lite gröt snabbt innan jag ska iväg och träna. Min vän norah kunde inte träna hennes grupp idag, så jag får hoppa in. Och killarna i gruppen är tydligen skitbra. ska bli kul och se, men samtidigt så är inte jag så bra tränare för sånna som kan lite mer, men det blir säkert interessant. nu måste jag fixa lite innan jag åker. hörs när jag kommer tillbaka

min resväg

Från
Till
Årstaberg
Thorildsplan
11:23
11:46
0:23 Tvärbanan 22
tunnelbanans gröna linje 18


skriver det mest för att jag ska komma ihåg det, känns som att jag skulle glömma bort tiden annars. thaha.

jobbigt.

har suttit och jobbat nu i ca 2, 5 timmar. så nu känner jag mig duktig. :)
om en halvtimme ska jag bege mig till skolan för utvecklingssamtal. så det är väl dax att fixa sig lite. puss på er.


new moon.

ååh vad jag längtar. thihi . gör inte ni ?


Måndag



idag ska jag göra detta:

-Göra mitt berg av läxor.
-utvecklingsamtal i skolan 12:00
-åka förbi stan, vill köpa benvärmare.
-plugga, plugga, plugga
-möta linnea och hämta min väska (hann inte göra det förut)

listan.

fan , har tappat bort listan. haha
får göra en ny lista. detta ska jag göra nu:

skriva repliker till teatern kung oidipus.

skriva klart labbraporten, renskriva.


göra klart excel uppgifterna.

kemi, uppgifter från boken. måste fråga någon om vilka uppgifter det var.

göra matteläxan.


tror att det var allt :)


2 november 2009

godmorgon. nu är jag uppe, även fast jag är ledig idag, så är jag uppe såhär tidigt. vet ni varför? för att jag ska plugga nu. har en lista på vad jag ska hinna med idag. och den listan ska jag hinna med. För jag tänker inte komma tillbaka till skolan imorgon och ligga efter. thihi.

detta ska bli roligt, eller inte alls.


?

jag är så trött, jag är trött på att folk inte kan sluta snacka skit om varandra. att saker och ting, inte ens för en gång kan sluta bra. varför måste allting vara så svårt. varför kan det inte bara vara enkelt, för en gångs skull. jag skulle behöva det nu. allting har gått åt helvete , det har det alltid gjort. och jag som hoppades på att det någongång skulle ta slut. jag vill bort. långt bort. från folk, som gör allting så svårt. från allt. om bara för en dag. så skulle jag kunna andas igen, om bara för en dag så skulle allt kännas lättare igen. Folk kanske tycker att det är mitt fel, det kanske det är. men ni gör det inte heller lätt för mig. det är som en klump inne i mig som aldrig försvinner. och jag börjar bli trött på det nu, jag orkar inte mer. jag vet inte hur länge jag kan ta det. jag vill bort. långt bort.

jag önskar bara en sak, att det någongång kan förändras.
att det någongång kommer bli lättare att leva.
är trött nu, och less på vissa folk. mår säkert bättre imorgon.

.

har precis kommit hem från stan. var på bio med en kompis. såg trubbel i paradiset. ska sätta på en film nu. och äta 2 alvedon. har så ont i huvudet så det finns inte. godnatt.


gratisbio


här är en hemsida jag blev medlem på för länge sen, men sen glömde bort. tittade nu igenom mig mail och såg att jag fått mail av dom. så Jag loggade in och tittade lite. man kan ju faktiskt få ganska mycket olika saker, tex biobiljetter, presentkort på kläder och allt möjligt, bara man samlar poäng, värt att testa iallafall :)

klicka här för att komma till sidan.


hemma,

sov hemma hos min pojke igår, och var riktigt stressad innan , så jag hann inte blogga. men nu har jag varit hemma en stund, ätit lunch och tittat på tv. tänkte ta en dusch och fixa mig snart.