med vänner känner man sig lite mer hel

tid för smink nu känner jag, fast först: ballkongen


Har jag nämt att jag jobbar? Har jag nämt att jag jobbar MYCKET. Iallafall. Gårdagen var underbar, kvällen var sagolik. Haha, nej men nästan. Att känna spänningen i luften när 3:e filmen startade klockan 12 på naten, efter redan 6 timmar av twilight tittande.  Ja jag är nörd. jag vet , :)
Nu sitter jag hemma och ska fixa mig, blir chill med vännerna ikväll. mysigt!

I hans tröja möter jag världen



Hann inte blogga igår. Men det hände ingenting värt att berätta ändå. Nu är jag nyduschad och ska strax äta frukost. Sen blir det jobb och efter det .. Twilight Movie night. underbart.

dagar utan dig


jag med min coca cola just nu. haha

nu har jag varit på jobbet. Så min dag har bestått av 3 saker. Vaknat, jobbat, och nu sova. På ett ungefär. Det är väl så dagarna framöver kommer att se ut. Ganska skönt. Ganska uttråkande. Men nu sitter jag iallafall ensam hemma och undrar om min mamma kommer hem och lagar middag till mig, eller om jag ska laga egen. (Vilket kommer bli nudlar) later.

testar web kameran. ^^


Nyvaken Frida här. dax att fixa sig lite inför jobbet. Det är fint väder idag iallafall :)

turister @ skansen

jag och älskling roade oss med att leka turister på skansen på missommar. Lite roligt hade vi iallafall :)


En start, eller ett avslut

Ikväll har jag börjat. Nu är de flesta böcker ner packade. Och jag har rensat ut alla gamla papper som inte längre behövs. Mamma har tagit fram en flyttkartong som jag kan lägga ner alla mina kläder i. Idag är det 54 dagar kvar tills jag åker. När Gustav kommer hem från Frankrike är det 40 dagar kvar. Och när jag slutar jobba så är det bara 19. Det kan kännas som att det är lång tid kvar, men det är det inte. Jag har bott i mitt rum i flera år. Och nu är det 54 dagar kvar tills allt ska vara ner packat så att min syster kan bo här när jag är borta. Det känns konstigt på något sätt. Det börjar bli bråttom med visum och annat. Och när jag slängde gamla papper hittade jag ett papper där jag räknade dagarna till min avresa från i Januari. Tiden har gått så fort. Och det går bara snabbare och snabbare.

nu är det sommar , påriktigt

Detta var missommar outfiten igår, hade dock inte tofs i början + en fin blomkrans i håret.

det + ett par fina klackar på fötterna

vad tycker ni ?


In paris, its only us

missommar igår, lyckad faktiskt. ni kan få se bilder senare.
vra på skansen och lekte turist bla.
just nu ska jag till jobbet. Är lite ledsen, min pojke befinner sig just nu i Frankrike. Vilket jag tycker är alldeles för långt bort från mig. :( , nu måste jag springa till jobbet!

you look good man,

åh, såhär vill jag se ut idag: färglad


klockan är inte ens 9 och jag är uppe! har varit uppe sen 7 imorse faktiskt. Håller på att tvätta nu. eftersom jag inte hade några rena kläder kar antog jag att det var bäst att ta tag i det. :) ska åka till jobbet om någon timme, men vi hörs innan dess :)

how can they?


nu har jag varit på jobbet. Efter det mötte jag Niklas för att äta lunch ute i solen. mysigt värre. Han fick ju sommarlov idag också. Nu sitter jag på ballkongen och myser lite. Ska snart ta en dusch för att sen åka in och lämna tillbaka lite småsaker på onoff. Det visade sig att vi redan hade det pogram jag köpte till datorn. thihi. vi hörs senare.

detta är min nya dator :

fin visst? :)


blogg.

bloggar från den nya datorn nu, men har inga bilder på den än, det får ni se senare. ^^ , itte och tittar på fotbolls VM med älsklingen nu. Skönt med en lugn kväll. :)

köpa ny dator

har varit borta hela helgen, så jag har inte kunnat blogga. Och idag har jag jobbat. Min dator har gått sönder också, bloggar på mammas dator nu. Men jag klarar mig tyvärr inte utan dator. Så nu åker jag och mamma in och köper en ny åt mig. :) , efter det ska jag möta upp min älskling, så bloggar på den nya vackra datorn senare. då får ni också se hur den ser ut! :)

jobb och annat tar upp all min tid


Bild från gårdagen, tagen av linn.

Jag är tyvärr upptagen hela dagarna med jobb och annat. Har knappt varit hemma sen sommarlovet började. så ni får faktiskt ursäkta mig, jag ska bli bättre. Men eftersom jag jobbar mellan 11-8 på dagarna och sen umgås med vänner och pojkvän så blir det inte så mycket mer. Jobbar inte lika mycket nästa vecka så då blir det nog bättre.

lever livet bara

jag har inte dött, har inte tid bara.

outfiits eller inte?


en gång i tiden försökte jag faktiskt ta bilder på mina outfits. Jag gav upp ganska snabbt.
Haha. Kanske ska börja igen? hmm..

ps. Ni SUGER på att kommentera. ^^

jag är kär, är du ?


Sitter och äter toast och dricker oboy. Gott! Här är det inga dieter inte, hehe. Ska väl till skolan om ett tag, ska fixa till mig lite innan bara. Hörs när jag kommer hem idag.

plugg kväll


Sitter och tittar på one tree hill och pluggar lite. Veckan som är kvar verkar bli ganska lugn faktiskt. Så det är skönt. Längtar tills på måndag när det är sommarlov på riktigt. (jag jobbar ju hela helgen, så det räknas inte riktigt). menmen, ska plugga lite till nu.

I kissed a girl

inför ett skolarbete ;)


Marilyn Monroe


I'm sorry, but it has to be like this

i 2 dagar och 18 timmar har jag varit utan bloggen. Det har behövts kan jag säga. All vaken tid har gått åt jobb, plugg och vänner. Jag kommer troligtvis inte hinna blogga så mycket innan  torsdag heller, fast man vet aldrig. Idag ska jag iallafall fokusera på det som är kvar att göra i skolan. Ha en toppen dag. Puss!

sunglasses


Jag och älskling har nu hunnit tvätta och sola. mysigt värre. Dock var det lite molnigt, men det gör inte så mycket när man är kär. ^^ Ska snart till skolan för att skriva prov, efter det får vi se vad som händer. Är ganska taggad för ikväll. Någon som har planer för ikväll ? :)

twilight movie night


WIIIIE, har nu köpt biljett till Twilight movie night. Kommer bli en awsome night med tjejerna :)
måste springa till skolan nu, hörs.

someday I will


Är hemma från jobbet nu. En helt vanlig dag på jobbet, vilket faktiskt är helt okej. Nu ska jag sova, orkar knappt hålla ögonen öppna här. skriver imorgon istället.

2 juni 2010


Jag och älskling har idag varit nere vid kristineberg och spelat fotboll ( jag solade) . Lagat lunch och ätit ute på ballkongen och sedan tittat på ett avsnitt av OTH ( jag sov) . Detta var efter skolan då, men jag tror inte ni vill veta vad jag gjorde i skolan för det är så tråkigt. Haha. Men nu ska jag aldelles strax springa iväg till jobbet. Gustav började jobba innan mig idag, men nu är det min tur. Vi hörs senare..

älskade syster

Visste ni att jag har världens sötaste lillasyster?

Här är hon när vi var i grekland för några år sedan. haha, erkänn att hon är söt?


what if we knew everything?


vaken och redo för skoldagen nu. På schemat idag står 2 prov, och en bild lektion. Efter det ska jag jobba jobba jobba. Som alltid på Onsdagar. Inte jätte kul kanske, men det funkar. Det är iallafall blå himel ute samtidigt som solen skiner. Så helt fel kan dagen ändå inte bli. Nu måste jag rusa!

kvällsbloggning



En bild från idag tagen av underbaraste Linn. Tänkte att ni ville se.. Nu ska jag ut på balkongen, sen lockar sängen. Har ett viktigt prov imorgon, men har inte ens orkat öppna boken. Så vi får se hur det går imorgon.
Någon som är bra på bloggdesigner föresten?
håller på att fixa en bloggdesign som passar när jag är utomlands nästa år.
kommer troligtvis att blogga på www.sjoholms.blogg.se/argentina då.
men vi får se.

Nu är det sommar, vänner


Linn&Elliot är så underbart söta tillsammans. Och 2 helt underbara vänner.

Drog ner till rålis och rökte vattenpipa, och hade det allmänt mysigt i det fina vädret.  Gick vidare till Texas Burger och åt hamburgare, eller jag åt någonting annat. Väldigt gott var det iallafall. Pojkarna ville vara manliga och åt 300 grams burgare. Efter det blev de så mätta att de tog bussen 2 stationer istället för att gå. En mysig Tisdagskväll med underbara vänner. Jag behövde det, kände jag på vägen hem. Man måste uppskatta kvällar som dessa. Och det gör jag enormt.

matte B


Nationella i matematik B gick väl helt okej.
Nu är jag och älsklingen hemma och ska väl laga lite lunch, titta på film och plugga. mysigt ju!

1 juni 2010


Igår gjorde jag 2 saker. Gick i skolan, och sov. Jag somnade seriöst klockan 6 på kvällen. Och vaknade idag klockan 7. (och var fortfarande trött) . Så jag ber om ursäkt igen, för min upptadering och ni får tänka så här: Att idag är det 1 juni, och det är bara 10 dagar kvar i skolan! sommar sommar sommar. !!! later