pict.







3 bilder från gårdagen vid världens största vattenfall . Riktigt trevligt. Det var också min farmors födelsedag igår så det var riktigt trevligt. bilderna från idag får ni lite senare för jag har inte hunnit redigera och rensa osv. Imorgon åker vi hem till Santa Fe så ikväll ska vi bara ta det lugnt på hotellet. Puss!

I love Starbucks.


nyhet i garderoben

Hittade en fin tröja/tunika på Zara i Buenos Aires. Väldigt fin tycker jag.

Buenos Aires

Nu åker jag till Buenos Aires. Härligt. Kommer tillbaka till Santa Fe den 1/3 så jag blogger mer då. Ha det bäst medans jag är borta! ♥



Äkta kärlek


Jag är väldigt sugen på att köpa vackra skor, koftor, benvärmare & fina örhängen just nu. Dessa ovan skulle göra mig väldigt lycklig just nu. ♥

03:59



Middagen jag skrev om  igår blev idag istället. Det var inte jätte hemskt och mina föräldrar blev väl glada över att jag överlevde. haha. nej då. Det var trevligt. Nu tänkte jag ta ett bad och lyssna på lite härlig musik. Efter det blir det antagligen någon film. Vet inte vilken dock. Någon som har några förslag?

navelpiercing


Fashiontime

Jag har verkligen blivit sämst på att visa bilder på min shopping här på bloggen. Ska försöka visa lite oftare vad det är jag har på mig och vad jag köper osv. Så här får ni lite bilder . Snällt va?

2 stycken tröjor jag köpt. ena ser lite konstig ut på bilen men båda väldigt fina ändå. 
En blå klänning som jag fick i julklapp av pappa & familjen. Väldigt fin. Har dock inte hunnit använda den ännu. Men det kommer nog ett tillfälle snart då jag kan använda den. Tack pappa. (3 månader efter) 


Vad tycker ni ? Ska jag visa oftare vad det är jag köper osv? :)

middag.



Har egentligen inte tid att blogga nu för om en halvtimme ska jag vara färdigfixad och jag har inte ens duschat än. Men ikväll blir det i alla fall middag på resturang tillsammans med Miriam & Laura. Det blir interessant. Puss.

härliga träningspass

weheartit.com

Hemma efter ännu 1 träningspass. Det gick bra fast har galet ont i höfterna nu. Eller inte höfterna men någonting sånt. Hoppas det går över till träningen imorgon. Det känns bra att ha någonting att syselsätta mig med så att jag slipper tänka för 1 timme om dagen. Imorgon ska jag åka in till stan tidigt för att köpa lite prylar till min andra sysselsättning. Men mer om det imorgon. Puss!

Idiots.



Det blev inget resande för min del. Så jag är kvar i Santa Fe istället. Och om en vecka kommer mina kära grandparents och hälsar på här istället. mysigt.

Min stora vackra lilla syster

jag saknar dig otroligt mycket Maja.

Har förövrigt inte bloggat på 1 dag & 10 timmar. Hemskt. Har haft fullt upp med att försöka få godkänt av AFS så att jag kan resa till Buenos Aires i natt och möta upp min kära Farmor & Farfar. De kommer till Argentina imorgon bitti och tanken är att jag ska åka buss ner till Buenos Aires inatt så att jag kan möta dem på flygplatsen.

Efter det så blir det 3 dagar i Buenos Aires med shopping, sevärdigheter, god mat osv. Den 3:e dagen så ska vi flyga upp till Cataratas för att se de största vattenfallet i världen. Jag har ju redan sett det för ungefär 1,5 månader sedan. Men det kommer ändå bli riktigt roligt och häfftigt att se igen. Sedan blir det buss tillbaka till Santa Fe efter några dagar..

Om jag nu får åka. Annars får farmor & farfar åka på denna underbara resa själv och jag får stanna här i Santa Fe och ha dåligt samvete för att jag inte kom på tidigare att man måste ha AFS godkännande.

let me be yours.



Idag har jag hunnit med 2 resturang besök. 2 avsnitt av OTH. lite skissande men ingenting jag blev riktigt nöjd med. några kapitel av HP and the deathly Hollows. lite prat med familjen i Sverige & snart blir det nattpromenad med en väldans söt vän. ♥

Love you today, more then yesterday



Eftersom jag känt mig lite deppig på senaste tiden så hoppas jag på vändning nu. Dock blev det ingen sömn då. Men eftersom man sover i ca 20-25 år (läst det någonstans, kommer dock inte ihåg om det var 20 eller 25, hehe) under en hel livstid så överlever jag nog utan sömn 1 natt. Skissning och musik klockan 4 på natten. mysigt.

I'm just looking for something to believe in



träning.

Ändrade planer. Gymmet here I come. Första gången och det är tydligen en liten speciell träning som ska vara väldgt bra. Berättar senare om hur det gick.

en kudde för mig kanske? ;)

ljudböcker & annat

Jag vet att jag nu lovat er bilder. Men eftersom min mobil vägrar samarbeta med mig & datorn nu så får det bli senare eller imorgon. Annars har jag gjort absolut ingenting. Fyllt i ett formulär som alla nyfyllda 18 åringr måste göra (tydligen, visste inte om det tidigare) och lyssnat på Harry Potter and the deathly Hallows på ljudbok. Har ingen energi och inget vettigt att göra. Saknar Sverige gör jag också. Känner att jag snart måste ta tag i mig själv och börja göra saker innan jag ångrar att jag inte gjorde det. Anyway. Skulle till gymmet idag klockan 7. Men eftersom jag ska träffa en vän då så får det bli imorgon istället. later.

yesterday was movienight



Igår kväll så såg jag 2 filmer. "El Rito" & "The Kings speech" . Den första filmen var inte riktigt min stil. Handlade om exorcism och liknande. Har sett en annan film som handlat om samma sak innan och då var den här bättre. Men it still freaks me out. Anyway. Den andra filmen var riktigt bra med riktigt bra skådespelare. Helt klart sevärd! Ändå. Nu blir det dax för frukost och efter det kommer det upp lite bilder här.

Till er läsare där ute

Btw jag blir så glad när ni läser min blogg. Ni är inte många men tillräckligt många för att göra mig glad. Men ni är sämst på att kommentera. Säg till vad ni tycker, undrar eller vill fråga.

I wish you were here



jag ligger fortfarande i sängen och funderar på vad jag ska hitta på idag. Någon som har några förslag? Känner inte riktigt för att gå upp ur sängen bara för att och sedan inte ha någonting vettigt att göra i alla fall. Dock börjar min träning på riktigt imorgon. Härligt. Dock har jag sämst kondition så vi får se hur det går. Sommar 2011 here we come! Kanske ska gå ut och springa idag för att förbereda mig ? Haha. I alla fall. Ikväll blir det bio med en söt vän. Mysigt.

lista

Saker jag gjorde igår: Åt pizza till frukost. Fick söta sms av en vän. Bloggade väldans dåligt. Pircade (stavning?) naveln. Planerade att gå på bio (dock planerade alla andra samma sak så det gick tyvärr inte). Somnade tidigt med One Tree Hill på Tv:n Saker jag vill göra idag: Leka med våran hund som inte har något namn. Måla vackra motiv på vita papper. Träna för första gången på 2 år. Träffa fina flickor för att prata om allt mellan himmel & jord. Åka till Paris. (I wish!) Shoppa skor och annat livsnödvändigt. Få ännu fler fina sms av min söta vän. Skriva random listor.

random & onödigt

jag har absolut ingenting vettigt att skriva om. bara så ni vet. puss

Valentines day




Its my birthday!


Japp. Nu är man 18 dåra. Härligt. Känns ungefär som vanligt fast inte riktigt. Gårdagen var rolig i alla fall. Middag hemma tillsammans med Flickorna. Och sedan tårta & champange. Efter det så åkte vi till Bonito och jag var exided över att visa legg för första gången. Tyvärr så behövde jag sen inte visa legg över huvudtaget men ändå. Det var en bra kväll och ni ska få se fler bilder senare. puss!

längtar!!


Camboriu 10/2






Give me?

Fighting for peace is like fucking for virginity.
Klockren tröja från Kan Dee Shop. Skulle inte tacka nej direkt.

Men i alla fall. Dagen hitills har bestått utav One tree hill, Söta små hundar & Lunch inne i stan med en vän. Förutom det så har det inte hänt så jätte mycket. Funderat lite på framtiden och annat sånt. Nu ska jag strax ringa efter en taxi för att åka hem till en vän. Och efter det blir det utgång tillsammans med flickorna. Och bara så ni vet så fyller jag 18 om 3 dagar. Läskigt!

Grattis Maja! ♥




Plockgodis


Nu när min Farmor & Farfar snart kommer hit till Argentina så undrade de om det var någonting de skulle ta med sig till mig här borta. Och självklart vill jag ha plockgodis! Det är det godiset som jag saknar hur mycket som helst. haha. I alla fall. De undrade vilka sorter jag gillade och medans jag skrev ner mina favoriter så kände jag att jag blev väldigt sugen på godis just nu! Synd att jag får vänta i nästan 2 veckor till innan jag får mitt älskade plockgodis! haha.

min nya bästis







Kan ni förstå att denna söta lilla pojke nu bor under samma tak som mig. Hur underbart är inte det? Än så länge bor hans söta lilla bror med oss också för att han inte ska känna sig så ensam. Men sedan har han ju mig istället. Än så länge har han heller inget namn. Men åh så söt han är. Jag är kär ♥



Black Swan


Jag såg precis filmen Black Swan med Natalie Portman. Väldigt vacker film.

"Life as we know it"


Nu är jag vaken och sitter och dricker kaffe. Runt mina fötter så springer det 2 små söta hundar. Dock är bara 1 av dem våran men ändå. Galet söta är dem i alla fall. Ni ska få se bilder senare men inte just nu. hehe. Igår kväll tittade jag på "Life as we know it" Riktigt bra film. Den var sådär fin ni vet. Och ikväll blir det nog någon annan bra. Vi får se.

familjen blir större

Idag har det flyttat in en ny familjemedlem i huset. Ni får se bilder imorgon!
Annars då, vr ute med flickorna och åt middag idag. mysigt värre. Var också inne i stan tidigare och det följde med 2 tröjor & 2 nagelack hem. värt!

Tisdag och sånt

bild:weheartit.

Här regnar det fortfarande och det var 15,5 timmar sedan jag uppdaterade bloggen. Så vad har jag gjort undr dessa 15,5 timmar ? Ingenting alls. Jag har tittat på One Tree Hill till klockan 4 på morgonen och sedan sovit i 12 timmar. (ja jag vaknade klockan 4 på eftermiddgen idag) Härligt. Nej. Nu ska jag klä på mig och sedan åka in till centrum. Puss!

utan rubrik



Denna kväll blev det Bio igen. Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var inte direkt minnesvärd. De första 10 minuterna var okej och resten av filmen väntade jag bara på att den skulle ta slut. I alla fall. Det regnar här och nu ska jag sätta på en film innan jag går och lägger mig. mysigt!

Finns det något bättre en regning dag som denna?

Läsarna ökar för varje dag som går. Härligt! Lite konstigt dock eftersom jag knappt uppdaterar bloggen. Men jag ska bli bättre. Jag lovar. I alla fall. Sitter nu med ett glas iskall coca cola & One tree hill. Och senare idag ska jag nog gå ut och springa. Om det inte börjar regna igen. Later.


Ska nog sätta mig ner och rita lite senare idag. Det var länge sedan.

Min älskade pappa ♥





Saturday night.

en bild från gårdagen. Det var trevligt men lite för mycket kaos för min del. Men nu är det Söndag och imorgon är det en ny vecka. en ny start. Bara 1 vecka kvar tills jag fyller 18. läskigt!

dagen so far

Denna dag har jag faktiskt hunnit med mycket. Åkte in till stan tidigt för att fixa lite saker samt äta frukost tillsammans med min bror. Efter det blev det hem och spendera några timmar i poolen. Och nu har jag också planer för kvällen. Ska bli härligt att träffa mina kära Kws igen. Det blir middag hos mig och efter det blir det utgång. Härligt! Ni får bilder från kvällen imorgon.




BIOHELG

Det blev bio både igår och idag. Först The Green Hornet och sedan The tourist. Båda väldigt bra men inga riktiga favoriter. Får se om det blir bio imorgon också. Inget bestämt än. Nu: Sova.

I'm going to miss you when you are gone.

Söta bilder på min söta kusin från igår när jag, Stefano, min kusin & faster var ute och åt middag. Hur söt som helst. Synd att de ska åka tillbaka till deras stad imorgon. Hoppas att de kommer och hälsar på snart igen!

www.meabby.blogg.se

Gå in och gratta henne på hennes blogg HÄR!


things to do

Eftersom jag haft några dåliga dagar med 0 insperation att göra saker så sitter nu denna på min vägg. ♥


sömnlösa nätter

Jag förstår inte varför jag har så svårt att sova på nätterna. Ligger vaken till runt 6 på morgonen och sedan så sover jat till klockan 3 på dagen när min bror kommer och väcker mig. Har varit lika dant i flera dagar nu och jag börjar bli trött på det. Vill kunna sova på nätterna istället för dagarna. suck.
nu; frukost/lunch. 



godnatt


Kusiner & sånt

Denna dag har hitills bestått utav jobbiga bröder & One tree hill. + att vi har besök av en moster och min nya favorit kusin. Hur söt som helst. Snart så ska jag åka in till centrum för att titta på jeans och efter det blir det nog fika någonstans. ♥


Min snygga Sverige tröja fick jag i julklapp av min faster Lena , super snygg!

I miss the one I tough you where.

Uppdateringen har varit sämst på senaste tiden. Jag vet det. Men jag har ingen insperation alls.
Kan bara säga att jag inte är på topp just nu. Tror att det är dax för en tjejkväll snart. Mina flickor får mig alltid på bättre humör. No mater what. 

Snart är jag tillbaka igen och tack för att ni stannar kvar. Men lite kommentarer skulle nog hjälpa mig också? 

Och by the way. Det är Februri och snart dax för min födelsedag. 2 veckor kvar som 17 åring!