29-04-11

en liten bild på min klass. tagen för en vecka sen eller 2.. hehe.
anyway. Vädret här är värre än allt Sveriges höstväder tillsammans. I vanliga fall så brukar jag inte behöva gå till skolan när det är sådant här väder men eftersom jag måste gå till skolan för att få stanna här i Argentina så tar jag det säkra före det osäkra idag. Ska strax väcka R för att fråga om han kan köra mig till skolan (samt fråga om jag verkligen behöver gå) för jag tror inte det går några bussar i detta väder. hoppas vädret är bättre i Sverige idag. Det började precis åska&blixtra väldans mycket.

28-04-11

Eftersom mina inlägg så här tidigt på morgonen alltid blir så osammanhängande
så får ni en lista istället. Detta är nytt än så länge:

1. Jag färgade håret blondt igen. (efter 2 veckor som orangehårig)

2. Testade Pilates igår, var lite speciellt men roligt. Ska nu träna
2 gånger pilates + 2 gånger kondition i veckan. 

3. Det blev inga skor köpta igår, men idag så har jag nog tid att åka in och köpa dem.
Nu har jag ju också funderat osv så vidare och har bestämt mig för att det är värt att köpa dem. hehe. 

4. Vanina är inte världens bästa på att tvätta kläder. Då och då dyker det upp kläder med hål lite överallt.
fast kanske ska vara glad över att jag slipper tvätta själv, samt att varje dag jag kommer hem är mitt rum städat och sängen bäddad.. 

5. Hann med 2 träningspass igår. Pilates+ Educacion Fisica i skolan.
Idag blir det Konditionsträning. Känner mig riktigt duktig. :) 


27-04-11Sitter i köket och dricker kaffe. Är sjukt trött och vill egentligen bara gå och lägga mig i sängen igen. Men nej. Här är man duktig. haha. Skola idag då, efter det ska jag åka in till centrum (efter siestan) och titta på ett par skor. Vet inte om jag köper dem eller inte. Senare blir det Pilates tillsammans med Emily. härligt. Allt bra hemma då ? Ledsen för konstig text men är sjuuuukt trött. hehe. puss!

Let me take you to Rio..


Juste. Jag & Stefano var på bio igårkväll och såg filmen Rio. Denna låt fastnade direkt i huvudet och har gått och nynnat på den ända sedan jag hörde den. hehe.

Reconquista # 2Sitter just nu och dricker capuccino och ska strax sätta mig i bilen för att åka tillbaka till Reconquista. Kommer ni ihåg att jag var där för 2 helger sedan tillsammans med restan av AFS-gänget? Den här helgen blir förhoppningsvis lika bra & rolig som för förra gången trots att jag denna helg åker tillsammans med familjen istället. Ska försöka hinna med att träffa lite vänner också medans jag är där. Tar med mig datorn så uppdaterar säkert mer ikväll. Glad Påsk på er! 

fler bilder.lite fler bilder från senaste utekvällen.
På bilderna: Jag, Emily & German (Emilys bror). Underbara vänner :)

Don't cry for me ArgentinaHar sagt det förut, men jag är inte jätte bra på att blogga. Men men, bilden ovanför är från i Onsdags när det blev utgång tillsammans med Emily, hennes bror och en annan vän. Det var riktigt roligt. I torsdags (igår) blev det filmkväll hemma hos Emily och idag har jag inten aning om vad jag ska hitta på. Sitter just nu och lyssnar på "Don't cry for me Argentina" och väntar på att nästa Lost avsnitt ska bli klart så jag kan titta på det. Och nu lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen också. puss ♥

bilder från Reconquista.


min familj i Reconquista. På bilden: Jag, morbrors fru, kusins flickvän, kusin.
Nedre raden: Kusin igen, mormor, kusin igen samt kusins pojkvän. 


från AFS camp. på bilden: pojke från island, jag, flicka från Holland, 2 pojkar från Tyskland samt
pojke från Argentina.


Santa Fe people. alla på bilden bor i santa fe förutom killen med blårandig tröja. hehe.


jag & emily från USA.16/4-2011

Yes, I know.. Jag suger på att blogga. Men det går i perioder. Har i allafall inte hänt så jätte mycket speciellt. Livet rullar på. Har varit på AFS camp i en stad som heter Reconquista. Bodde hos mina släktingar där, (min morbror, hans fru samt mina 3 kusiner) var trevligt. Hann också fira min mormor som fyllde år samt snabbt hälsa på min favorit moster i Argentina. Hann också lära känna en riktigt härlig tjej från USA som nu bor här i Santa Fe. Här kommer några bilder:


har massor med fler bilder men läger upp dem i ett annat inlägg. puss.

pict.3 bilder från våran lilla trip till Villa Gral Belgrano. För er som inte har Facebook (farmor & farfar?) och kan titta på bilderna där. ser ut att bli en till liten trip nästa helg. Men mer om det senare, har inte fått så mycket information själv än. later <3

onsdag.

Onsdag idag och jag vaknade upp med riktigt ont i halsen. Men tyvärr så måste jag nog gå till skolan trots att jag inte är helt frisk. Tur då att jag inte går så där jätte länge i skolan idag. hehe. Dessutom så är jag sen, men jag tänkte att jag skippar första lektionen så att jag hinner äta frukost och så vidare utan att stressa galet.

Idag ska jag förutom skolan inte göra så jätte mycket roligt. Har Idrott efter skolan, som här i Argentina kallas för "Educación Fisica". Kan vara roligt att veta? Nehe, inte? . och ja, jag har väldigt tråkigt just nu och är dessutom väldigt trött. Därav detta konstiga inlägg.
nu ska jag springa till skolan. puss!! 

Bild på mig & Stefano @ Villa Gral Belgrano

brist pa bilder

Markte att det blivit valdigt lite bilder har i bloggen under de sernaste inlaggen.
Sa nu andrar vi pa det.. har kommer 3 fina bilder som gor att mandagen inte kanns sa jatte jobbig. Dessutom sa slutar jag om ca 20 minuter. harligt.
bilder: we♥it.com

i skolan och annat.

Nu var det riktigt lange sedan jag uppdaterade bloggen. Men pa grund av att jag var bortrest for 2 helger sedan, samt att internet inte velat fungera i mitt hus sa har bloggen fatt lida. Dessutom sa har det inte hant sa jatte mycket att skriva om faktiskt. Men nu kanner jag att det ar dax att skriva ett litet inlagg i alla fall. Mest for att jag inte har nagonting annat att gora.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och har en lektiopn som heter Mod. "Gestión de la Información". Jag har fortfarande inte, efter flera veckor, forstatt vad denna lektion gar ut pa. Men det ar mycket arbete i datorsalen i alla fall. I vanliga fall sa brukar jag jobba tillsammans med Flor. Men idag ar det hennes fodelsedag. (Feliz Cumple Flor!) sa hon gick hem tidigare for att fixa iordning hemma hos henne. Efter skolan ska vi namligen aka hem till henne for att fika, fira henne och sa vidare. Vi far se hur lange jag kan stanna for jag har lite arenden inne i stan + traning ikvall klockan 19:00 (som vanligt)

Annars da? Inte sa mycket speciellt har hant. Jag har tagit tag i skolan lite mer och pluggar nu pa nastan alla lektioner. Dock har det blivit sa att jag stannat hemma nagra dagar for att jag inte haft ork att ga till skolan. Det ar ganska jobbigt att ga i samma klass som 15-16 ariga killar. I vissa fall sa ar det klart battre, sa som att de faktiskt inte kan sa jatte mycket vilket gor att lektionerna blir ganska enkla. Men a andra sidan sa later dem sa valdans mycket att efter knappt en timme i skolan sa har jag sa ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vagen.nej men jag ska inte klaga, jag gillar min skola har. Aven fast skillnaden ar riktigt stor i skolan om man ska gamfora Sverige VS Argentina.


anyway. ska lasa lite bloggar nu och sedan ata lunch. Later,  ♥