Måndag igen.

Veckorna går bara fortare och fortare, och så blev det måndag igen och den här veckan har ja så mycket i både skolan och på jobbet så jag kommer knappt hinna sova, men vi får se hur det går, önska mig lycka till ;), sitter i alla fall på tvärbanan påväg till skolan nu och mår faktiskt riktigt bra. Så det är ju bra, haha.


tråkig söndag ,


Friday

Hatar att jag inte kan lägga upp bilder från mobilen.. Är btw korthårig just nu, men bara några timmar till och sen så ska det bli långt igen.. Känner mig skallig just nu, haha. Och så är det fredag och jag jobbar inte ikväll, så är taggad till 1000. Wiie, bloggar om några timmar igen, puuussss <3


Har glömt bort helt att blogga..

Förlååt, hoppas ni överlevt utan mig, hehe , var i London ju, hade det bra. Inte lika bra längre eftersom det ända jag hinner med om dagarna är skola, jobb och sova ibland. Alldeles för lite. Äsch, ska inte klaga, sitter på matte lektion nu, har rast om 10 och efter det engelska , ska försöka hinna med fika med en kompis innan jobbet i eftermiddag också, härligt. Ska lägga upp bilder från London också som jag lovat, måste dock vänta tills jag sitter vid en dator, mobilen vill ej samarbeta idag .. Puss


London day 2.

Skulle egentligen bara blogga nu sa att ni kunde fa se alla underbara bilder jag tagit igar och idag, men det gar tyvarr inte eftrsom denna dator ar cp.. men idag har vi iallafall hunnit med bade primark och harrods. har shoppat alldeles for mycket men det gor ingenting. ville verkligen lagga upp bilder pa mina skor som jag kopt men men, ni far vanta nagon dag till.. vad har jag kopt idag da? bland annat 3 par pumps, 6 sett underklader, 3 parfymer (vi kopte 7 stycken totalt i familjen , hehe) 3 balten, + lite annat smatt sa som losogonfransar, losnaglar, brun utan sol, orhangen osv. en bra dag helt enkelt. avslutade dagen med en langpromenad hem och en latte i recepitionen pa hotellet. mysigt. nu ska jag upp och duscha och sedan ga och lagga mig. bloggar imorgon igen. puss.


London day 1.

Sa har vi overlevt i london en dag i alla fall. Har gatt runt i stan och atit pa mcdonalds. sa som det ska vara alltsa. Det har varit en bra dag, dock har jag varit jatte jatte trott och jag vet inte riktigt varfor. men fick i alla fall en starbucks kaffe och da var ju min dag fullandad. det kanns jatte roligt att inte kunna anvanda de sista bokstaverna i alfabetet men anvander datan nere i receptionen pa varat hotell eftersom jag inte fatt internet pa min Iphone att fungera annu.. ska alldeles strax ga och lagga mig eftersom det kommer bli en lang dag imorgon. vi har mycket planerat med start pa primarket. kommer bli toppen! Har ocksa hittat en jatte fin vaska jag tror att jag ska kopa. Viktig information vet ni. haha. Imorgon ska jag forsoka fa min mobil att fungera ordentligt sa att jag kan lagga in lite bilder ocksa. aja, ska ga upp och sova nu. puss.


Mot London ..

Är just nu på Arlanda och ska strax gå på planet mot London.. Är galet taggad och om 1,5 timmar så är vi i England och shoppar galet eller fikar på starbucks eller något liknande. Wiie! Bloggar mer senare, ska på planet nu. Puss!


Right now:
Sitter och tittar på Friends with benefits. Underbar film, har sett den alldeles för många gånger men då skadar det ju inte att titta en gång till. hehe. Taggar galet inför london imorgon. Känns som att jag borde sova så att jag orkar med att shoppa hela dagen imorgon men det löser dig. Det ska bli så skönt att komma bort från allting och verkligen kunna släppa både skola & jobb för några dagar. Att spendera lite tid med familjen är ju inte heller helt fel. Vi får se om jag uppdaterar bloggen någonting när jag är borta men annars får ni se bilder osv när jag kommer hem. puss

You are always on my mind


testar lite saker bara. hehe


bloggen.

ska försöka ändra designen på bloggen nu. är ju faktiskt inte i argentina längre.. haha. har varit hemma ganska länge och om jag nu ska bli lite mer seriös i mitt bloggande kanske det är dax att fixa detta nu. aja. önska mig lycka till ;)

london imorgon

taggad till 1000.