25-05-11

Sitter just nu med en kanelknäckebrödsmacka (?) och ett glas oboy och väntar på Linnea. Dessa dagar jag varit hemma i Sverige har varit väldigt mysiga och bland annat så har jag hunnit med detta; Fika tillsammans med bästaste Linn, Glass & shopping i Globen med syster (som jag också saknat väldans mycket!) , Solning med Linnea, Telefon samtal mitt i natten med Linnea & Morris , Hemmafest hos randombrud med gamla vänner , och möte med AFS. Egentligen har jag gjort mycket annat också. Så som kramat bästa vänner och njutit av livet & insett att jag har det väldigt bra. Idag ska jag in till stan med två av de vänner som får mig att le väldigt ofta. & förhoppningsvis får jag vara med dom ända tills soluppgången imorgon. härligt.


And yes, I know I was going to start writing in English. But I do have a translater on the side on my blog. Use that one if you want to read in another language. English, spanish, chineese. whatever ^^ .

23-05-11

Förlåt. Jag vet att jag inte bloggat på flera år (typ) . Men när jag fick reda på att jag skulle bli hemskickad från Argentina så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva här. Jag blev i alla fall hemskickad tidigare från Argentina och nu är jag hemma i Sverige igen. Jag kom hem i Fredags och har spenderat de senaste 2 dagarna med att träffa kära vänner & familj som jag saknat när jag varit borta. 9 månader ganska exakt var jag borta och nu är jag tillbaka. Det känns konstigt och jag har inte riktigt vant mig. ett + är ju att jag nu har sommarlov. hehe. men jag längtar redan tills jag kan åka tillbaka till Argentina. Det är som ett andra hem för mig nu och jag känner på mig att det inte kommer dröja länge innan jag saknar min familj & vänner där väldigt mycket. ♥

ps. från och med nästa inlägg så ska jag försöka skriva så mycket som möjligt på engelska. blir lättare så. hehe. vi får se hur länge det fungerar. puss.

14-05-11Fredag idag. Vet inte vad jag ska göra ännu men jag hoppas på utgång tillsammans med min kära vän Emily. Får se om mina föräldrar tillåter det. *hoppas hoppas hoppas* ♥

11-05-11

här skulle jag kunna skriva någonting oviktigt om min dag. men är inte riktigt på humör idag. är både glad och ledsen på samma sång. vet inte hur jag ska hantera det. så istället lyssnar jag på sorlig musik på youtube och väntar på bättre tider.

09-05-11

Måndag. och idag har inget speciellt hänt. Skola som vanligt,  avsnitt av gossipgirl samt promenad inne i centrum. Det är verkligen höst här nu. Alla träden är gula och det ligger massor med löv på marken. lite kyligt är det men inte jätte kallt. hehe. Nu blir det en kopp te + en film innan jag ska gå och lägga mig (tidigt idag) . I just want you to want me back..

08-05-11Och som alltid. Så har Lauren alltid så rätt. Blir nog några avsnitt av The hills eller The city idag. Känner mig taggad. annars idag så vill jag hinna med fika inne i centrum, bio tillsammans med Stefano (skulle gått igår med det var fullt som vanligt) uppdatera mitt Cv samt ta ett långt bad. Mys söndag! ♥

08-05-11Söndag igen. Helgerna går alldeles för fort. Sitter och lyssnar på musik på youtube och ska strax göra kaffe. Har inte så mycket annat vettigt att säga idag så det får bli senare i så fall. gillar bilden oven btw. bra bild. puss.

07-05-11

måste bara lägga upp en låt också som Emily satte på igår innan vi gick ut. Det slutade såklart med att jag gick runt och sjöng på låten heeeela kvällen. men det är nice. här är låten iallafall.
Själva låten börjar efter 1 minut.


07-05-11

Dt blev en bra kväll igår. Dock slutade den inte lika bra som den började. Men det är ingenting jag vill gå in på här ändå. hehe. Det var i alla fall jag, Emily & två andra vänner @ Stroker. En "bar/pub" som har både mat, biljard och bowling. vi ska defenitift dit igen. hehe. puss!

05-05-11Billionaire - Bruno Mars


Hey there Delilah - Plain White T


Hey soul sister - Train


Goo goo Dolls - Iris

born this way - Maria

gammal musik egentligen. Men är på sånthär humör idag. Vet inte varför. Men härligt är det. Imorgon är det Fredag. Wiie! ♥

03-05-11vädret börjar bli kallare och jag blir bara tröttare och tröttare. Förutom att sova så hinner jag med skolan, lite vänner och alldeles för lite träning. Skippade träningen både igår och idag för att jag sov istället. Det är sjukt hur trött en människa kan vara. aja. Nu blir det middag och efter det gissa vad? juste. Sova.

01-05-11

I ♥ her dress.
i alla fall. Söndag idag. Finns inte så mycket att berätta om dagen eftersom jag gör som alla söndagar, chillar galet framför facebook & någon mysig film. Senare ikväll blir det bio eftersom jag var för trött för att gå igår. Det blir filmen Thor tillsammans med min bror. puss!

30-04-11Valborg i Sverige, men här i Argentina är det vanlig helg. Skönt att ta det lite lugnt men det blir inte så mycket sovande tyvärr. Är för upptagen med att ha roligt all the time! haha. Härlig kväll igår tillsammans med Emily. Mycket nya människor och sånt är ju alltid roligt! Vi får se vad det blir för trevligt ikväll. Det lutar mot McDonalds & Bio. hoppas ni fick en härlig valborg. ♥