vilka är det på fotot?

Min pappa frågade idag vilka dessa människor är på bilden under är. Och därför tänkte jag berätta det om det var fler som undrade. så here we go:

frammifrån och bakåt.
På vänster sida: Annelise's pappa. Ricardo, min "hostdad". Lucas, min bror. Stefano, min bror.
I mitten: Jag.
På högersida: Miriam, min "hostmom". Annelise's mamma. Andres, en vän till Lucas. Annelise, Andes flickvän.

2 härliga veckor på Florianopolis.

Nu är jag hemma efter en härlig semester i Brasilien. 2 veckor av ingenting viktigare att göra än att sola och bada i havet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag haft det hur underbrt som helst. Här är bilderna från resan:Jag har ungefär 90 bilder till. Men dom kommer i nästa inlägg. Puss!

Brasilien.


Brasilien är hur härligt som helst. Dock har det inte varit bästa vädret och pojkarna i huset har varit sjuka. Mn jag njuter till 100 % och det är skönt att ta lite ledigt från både bloggen och facebook. Lite halft iallafall. Uppdaterar er med bilder och berättelser när jag kommer hem. ciao.

vita stränder here I come

Nu åker jag till Brasilien! see you in 2 weeks.

Parador

2 bilder från senaste gången jag var på Parador. Baren nere på stranden. Det var jag och ett par vänner och en väldigt trevlig kväll. ♥

Brasilien imorgon!

Ledsen för dålig uppdatering. Och så kommer det fortsätta tyvärr.

Ikväll spenderar jag tillsammans med en väldigt nära vän till mig. Detta är sista gången jag kommer få träffa henne på en lång lång tid. Och detta är jag väldigt ledsen över. Vi har kommit väldigt nära varandra och idag pratade vi om sådant som är väldigt känsligt för mig att prata om. Och för henne. Så jag kommer att sakna henne väldigt mycket. Men detta är inte sista gången jag träffar henne. Det vet jag. kommer sakna dig min vän,  ♥

Imorgon åker jag till Brasilien tillsammans med min familj här. Vi stannar i 2 veckor och jag vet inte hr mycket jag kommer kunna uppdatera er om mitt liv. Men jag ska när jag får chansen. Det lovar jag.

3 bilder från gårdagen @ Flor's house


12 januari 2011

sitter inne i mitt rum just nu och ska föra över bilder från mobilen till datorn. Innan så var jag och mina "underbara" bröder ute och solade/badade. Blev typ dränkt, hehe.  

Har i alla fall bestämt mig för vad jag ska göra när jag fyller 18. Det ska bli så roligt! Alltså inte själva planerna för min födelsedag utan en annan sak. Berättar mer om det senare. thihi.

One tree hill


Sitter och tittar på One tree hill och tar det bara lugnt. Lite sorligt att mamma och Liv har åkt hem nu men jag får träff dem när jag kommer hem igen. Idag har jag inga speciella planer. Har tid för att fixa naglarna klockan halv 5 och efter det ska jag nog hitta någon som vill fika med mig. Kanske Stefano & Melissa. Det kommer bilder från Buenos Aires senare.  Puss

Godis leverans

Fick lite godis av pappa, mamma osv. eller lite och lite. haha

nyårslöften?

Alla år såhär i början av nya år så har jag nyårslöften. Alltid. Vanligtvis handlar de om saker som man ska förbättra för att bli en bättre människa. Inte äta godis, träna mer, inte skolka osv. Detta år är annolunda. Detta år byter jag ut sakerna jag inte ska göra mot saker jag ska göra. Saker jag ska uppnå och uppleva. För jag är redan nöjd med hur jag är. Detta år vet jag redan kommer bli bästa någonsin. ♥mina nästa 24 timmar:

Äntligen fungerar internet här hemma. Har 1000 saker att göra idag innan Jag och Stefano ska åka tillsammans med Liv och mamma för att lämna av dem på flygplatsen i Buenos Aires. Eftersom the parents jobbar så blir det buss dit. Så för mig och Stefano ser nästa dygn ut såhär:

8 timmar buss till Buenos Aires.
6 timmar i Buenos Aires, (Att hinna med: Starbucks + shopping)
Lämna mamma & Liv på Flygplatsen klockan 15:00.
21:45 tar jag och Stefano bussen hem igen!

Så jag är väl hemma igen runt 6 på morgonen på Söndag och då får ni bilder osv på den korta resan. Kommer bli både jobbigt och roligt. Och ledsamt. Men mer om det då. Ciao!

så var denna resa över. (fast bara 3 dagar till nästa)

Nu ska vi alldeles strax sätta oss i bilen och åka tillbaka till Santa Fe. Det kommer ta ca 10 timmar eller mer. Längtar inte direkt men jag längtar hem lite faktiskt. Men datorn är fulladdad med filmer och jag har en oläst bok med mig som förhoppningsvis gör resan lite roligare. Vet inte om internet fungerar hemma än. Det var trasigt innan vi åkte hit. Men jag uppdaterar när jag kan. Puss. 

2011 . Underbart

Gud vad jag blivit dålig på att blogga. Men jag njuter för fullt av det nya året med sol och bad. Idag åkte jag, mamma, liv och Stefano till Brasilien över dagen. Härligt! Har dock bränt mig lite granna men det gör inte så mycket. Här är några bilder från gårdagen:nyårs outfit

jag och min syster igår ♥