Det är visst någon som är tillbaka

Hinner inte riktigt med bloggen nu känner jag. All tid spenderas med min älskling, som äntligen är tillbaka i Sverige. Men jag ska bli bättre. Det ska jag. Puss!

party party

Micha är här , och nu är vi fixade och klara och ska möta upp pojkarna för fest hela natten. Hörs imorgon!


dag med sol och bad


Efter jobbet idag åkte jag till Erikstalsbadet och mötte mamma och syster. Låg och solade i några timmar sådär. Åt lite glass och läste. Riktigt mysigt faktiskt. Ska sätta mig på ballkongen och läsa lite till nu. Hörs senare! :)

Det viktigaste att ha i väskan:

När jag ska flyga nästa gång ska jag flyga i ett dygn. då ska jag väl packa ner detta ungefär:

♥Datorn. Med riktigt fina filmer på, så att jag har någonting att göra.

♥Mobilen.

♥Plånboken. Med mycket växlade pengar. hehe.

♥Informationen om när planen går osv. Biljetterna och allt sånt.

♥Tidning, som tex Veckorevyn eller liknande. + En bok kanske?

♥Ipod fulladdad med musik, och hörlurar då, båda till Ipoden och Datorn.

♥Kameran, fulladdad och klar.

Hmm, borde det vara någonting annat jag ska ha med mig? haha . Lite tidigt att tänka på det här nu, jag vet. Men jag måste nämligen köpa en väska. Och då frågade mamma vad jag tänkte ha med mig. Måste ju köpa en väska där allt får plats lixom. Så, nu vet ni. Imorgon blir det väsk-jakt efter jobbet.

Remember the days.

haha,


Hand i hand på väg någonstans

vad har hänt idag då ? ingenting typ. Jag har jobbat i 3 timmar, ätit. Gick hem och somnade i sängen. Vaknade först nu av att dom borrar eller någonting annat på våningen under mig. Det låter som fan. Haha, Jag som funderade på att hälsa på min pappa idag. Det blev inte av. ^^ Får ta det någon annan dag. Nu ska jag hitta någonting att äta.

Hola mi amore

Det är 44 dagar kvar tills jag lämnar Sverige. Och jag kommer inte tillbaka på länge.

Den tomheten var länge sen jag kände,Sitter hemma nu, eller ligger i sängen snarare. Mamma är iväg och köper godis till mig. Känner att jag behöver tröst äta lite. Varför vet jag inte, men jag tycker lite synd om mig för tillfället. Egoistiskt av mig, jag vet. Men någon gång får man faktiskt känna så, och jag håller det för mig själv ändå. Haha, eller inte eftersom jag skriver det här. Men men. Ska städa upp i mitt rum medans jag väntar på mamma. Nu är det bara 4 dagar tills älskling kommer hem. längtar.

skämt och sånt


haha, jag skojade , jag och linn äger på att blogga. :)

chips.

jag suger på att blogga. hejdå.

let me tell you one time.

Sitter hemma hos Linn nu och myser. Vi ska snart sätta på en film och så. Sitter och äter kakor och dricker sockerdricka. Haha, Har ju jobbat som vanligt idag, och samma sak blir det imorgon. Men vi hörs later. Kanske imorgon, <3333


bild från missommar @ elliots place