nu; Centrum.

sitter nu och väntar på att Stefano ska komma hem från gymmet. (^^) han ska väl komma snart tror jag. Då ska vi ta oss in till centrum för att hitta en skolväska till mig. Har bara små väskor med mig och jag behöver något att lägga mina skolböcker i. Inte för att jag har några än. Men iallafall. Tar som vanligt med mig kameran så bilder kommer upp när jag kommer tillbaka :)

hur är sverige ? Vad är det jag missar? vill veta!! :)

Kommentarer
farmor och farfar

Här hemma har regnskurarna avlöst varandra, men i emellanåt tittar en liten sol fram och det är ca 15gr, det är HÖST! Idag har jag varit och shoppat 2 kabinväskor i rött för att ha till våra resor nu i höst till Rom och Paris.

Farfar kom precis hem han varit över till Lena o Henrik i Segeltorp och sett match Helsingborg-Trelleborg. Många kramar från oss här hemma. Vad duktig du är att uppdatera din sida!! fr farmor och farfar

2010-08-25 21:16:43
Pelle

Är i Småland på jobb och det är ett riktigt skitväder.



Skoluniform säger du...? Hade förväntat mig en bild på dig i ngn varm yllekostym likt dom de har på internat skolorna i England....hade varit kul att se...



Ha det bra gumman/vi hörs



PS Filar extremt på min hämnd skall du veta DS

2010-08-25 23:43:00
Frida Sjöholm

svar farmor&farfar: Okej. Här är det inte jätte varmt än men det är nog bättre än Sverige tror jag. När är det ni ska åka till Paris? ha det jätte bra i Sverige! kram Frida.

2010-08-26 00:16:08
URL: http://sjoholms.blogg.se/
Frida Sjöholm

svar Pelle: Har hört att vädret i sverige inte är et bästa nu, men det är bara för att jag inte är där. haha. nja, det hade du velat va. Det är helt okej tröjor faktiskt och den ena är riktigt mysig.

Ha det så bra i sverige och om det är något är det bara att skriva här.

Kram Frida

2010-08-26 00:18:56
URL: http://sjoholms.blogg.se/
Micha

Du missar inte särskilt mycket. Är redan kallt och skit. Hatar det alltså. Får ångest för att skolan är igång och vintern är på g. Så njut av dina 28 grader! Här är det typ 13.. och kalllllllt. Jacka är behöveligt liksom. Typ.



Haha erkänn att jag är en av dina mest trogna läsare? Duktig kommenterare hehehehehe. PUSS

2010-08-26 18:13:08
URL: http://will.blogg.se/
Frida Sjöholm

svar micha: haha det var faktiskt kallt idag också. Fick ha jacka på mig :O . men det blir varmt om någon månad eller så så jag klarar mig. Haha ja det är du micha . And I love you for it :) . puss baby <3

2010-08-26 18:50:40
URL: http://sjoholms.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0