Frågestund:

Frågestund:Eftersom läsarna ökar för varje dag som går så tänkte jag att ni nya har många frågor,

så fråga allt ni vill veta om Argentina & min resa tex.

Skriv en rad om vad ni vill veta mer om, vad ni vill att jag ska visa för bilder, osv.

Fråga ALLT! ♥


Kommentarer
Bosse Nordlin

Först, tack för att du är så flitig med att uppdatera din blogg.Får jag ställa tre frågor? :-)Vad är du mest förvånad över hittills med Argentina, vad är det som skiljer mest gentemot de förväntningar du hade innan du åkte?Hur pass nyfikna är argentinarna på dig (då menar jag inte så mycket din värdfamilj, utan de i skolan eller andra du träffar)? Vad är den vanligaste frågan du får? Du kanske inte har hunnit träffa så många än, utanför värdfamiljen. Du behöver inte svara med en gång.Än en gång, tack för att du skriver så mycket!

2010-08-24 18:30:41
Micha

Tänkte passa på här hehe, är fasen typ din mest flitiga läsare nu såhär när du är borta! Måste ju hålla mig uppdaterad. Du har ju inte varit där sålänge men jag tänkte liksom fråga dig hur det känns just nu? Känns det annorlunda (eller ja kanske obvious), roligt, tråkigt? Är det kul att få träffa Stefanos familia, och liksom pratar dem spanska med dig eller? Heh. Du får lära mig spanska när du kommer hem!Love M.

2010-08-24 19:00:11
URL: http://will.blogg.se/
farmor och farfar

Hur går det med språket, kan Stefanos familj någon engelska? Tycker du att det är som du förväntade dig att det skulle vara.Ska bli spännande och höra om vad du tycker om skolan.

Vad duktig du är och blogga, vi tycker det är jättekul att läsa... TV:n har fått konkurrens!!

Puss och kram från farmor och farfar

2010-08-25 08:26:14

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0