svenskalektionsitter i skolan nu och skriver en recension , inte det roligaste man kan hitta på med det fungerar. En novell av samma författare som skrivit I taket lyser stjärnorna. Nu måste jag arbeta igen, ligger redan efter. haha. Ha en bra dag. kisses.

Kommentarer
Lady q

Hejsv: Grejen är att När Kenza skriver det låter det som hon verkligen tror att det händer nått..

Men jag vet länder som skänkt så jäkla mycket att folk fortf lider för det inte fått någon hjälp ? Vad hände då med pengarna?

Om jag kunde så skulle jag personligen åka dit och hälpa dem, och till skillnad från andra så har jag hälpt till när Tsunamin händelsen skedde. Och jag VAR DÄR.

Sverige skänkte så jävla mkt till Röda korset, ett år senare, jo pengarna tog Chefen... Det är det jag menar, jag tror det ända sättet till att hjälpa är att åka och vara volontär!

2010-01-20 11:32:51
URL: http://ladyq.blogg.se/
Anonym

Kanske dags att gå med i styrelsen då din jvla idiot , Du snackar ju bara skit.

2010-01-20 16:56:23
L

Mm, men vet du vad, om du visste processen av en hjälp organisation, visst en del går ju dit! men just nu kanske du betalar för reklamfilmen, så om jag är en JÄVLA IDIOT , som du kan kanske stå för mer än att vara anonym kan ju du dra åt helvete för jag vet vad jag pratar om och det ska du veta . för jag har så kallat ERFARENHETER

2010-01-20 17:18:13

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0